Vlad Costea vs Cristian Chifoi

Mâine seară, la ora 19:00, o să fac un live pe YouTube unde o să moderez o dezbatere: Bitcoin vs Ethereum / Bitcoin vs Crypto.

La finalul acestui live, o să susțin un concurs, unde, dacă te afli printre primii 10, vei putea câștiga câte o copie gratuită din cartea “Ethereum Mașinăria Infinită”, iar locul 1 va primi “Programul Primul Bitcoin” (în valoare de 300 euro).

Concursul constă într-un quiz bazat pe cele 2 capitole pe care le-am dat gratuit.

Despre participanții la dezbatere:

Vlad Costea

Este un român celebru în comunitatea Bitcoin din întreaga lume. El este fondatorul revistei și a podcastului Bitcoin Takeover (https://bitcoin-takeover.com).

Cristian Chifoi

Cristian, cu idei foarte controversate și foarte bun la captarea atenției, a reușit să ajungă într-un timp foarte scurt viral pe internet. Este probabil cel mai cunoscut influencer care activează și în spațiul cripto.

Eu o să fiu moderatorul.

Dacă ai o întrebare pe care vrei să le-o adresez, apasă pe reply la acest e-mail și scrie-mi.

Link spre live: https://www.youtube.com/live/luEAMABeRLQ?feature=share

Daniel

P.S. La multi ani copilaș adult. Nu uita, codul “copilarie30” pentru reducere 30% la toate carțile de pe https://iblock.ro

Newsletter Gratuit

Cookie-urile le folosim pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Continuând navigarea pe site înseamnă că ești de acord cu acest lucru. View more
Accept