Ultima zi

Salutare

Ultimele 16 ore in care mai poti comanda “Cartea lui Satoshi” folosind codul de de reducere 20% “satoshi”.

Mai jos las cateva testimoniale de la cititori poate te ajuta in a lua decizia cea mai buna:

Este uimitor să intri în mintea lui Satoshi! Este o lectură un pic ciudată, în sensul că este doar o compilație de postări pe forum și e-mailuri, dar valoroasă pentru a înțelege primele zile ale Bitcoin. Este foarte tare să vezi gândurile timpurii ale lui Satoshi despre Bitcoin și cât de multe dintre ele s-au întâmplat până acum. De exemplu, a prezis plățile mobile în Bitcoin prin cod QR în 2010!

Matt

Aceasta este o carte bine pusă la punct, care include scrierile lui Satoshi Nakamoto pe forumuri și în comunitățile online înainte de a dispărea din ochii publicului. Există unele părți care sunt redundante, în care autorul a folosit același material de două ori. S-ar putea să fi fost pentru a sublinia un punct de vedere diferit sau poate a fost o omisiune. În orice caz, este o neplăcere minoră în comparație cu valoarea din interior. Conținutul mesajelor este incredibil. 

Nu numai că veți avea ocazia să aruncați o privire în mintea lui Satoshi, dar îl veți vedea interacționând cu oameni care fie nu sunt familiarizați cu tehnologia criptografică, fie sunt noi ideii de bani electronici, precum și cu unii dintre primii pionieri ai bitcoin, inclusiv Hal Finney, care a primit prima tranzacție bitcoin de la Satoshi însuși. Este o carte foarte valoroasă pentru oricine interest de criptomonede.

VINE VOICE

Cea mai bună carte despre Bitcoin. Cartea lui Satoshi este cea mai bună carte despre Bitcoin pe care am citit-o. Este o privire fascinantă asupra gândirii care a stat la baza crearii și evoluției Bitcoin.

Oliver Steinbergdaa

16 ORE pana expira oferta:

  • 20% reducere cu codul “Satoshila tot pachetul Carte + Bonsuri
  • 15 % reducere la Academia StakeBorg
  • Invata eCommerce pentru a acumula Bitcoin in Bear Market (Workshop live pe zoom in valoare de $129, acum $0)

Totul la 99 79 lei + transport

Oferta expira in 1 zile.

Iti multumesc pentru incredere,

Daniel

Newsletter Gratuit

Cookie-urile le folosim pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Continuând navigarea pe site înseamnă că ești de acord cu acest lucru. View more
Accept

Adaugă aici textul pentru subtitlu