Standardul Fiduciar – Sclavia prin îndatorare ca alternativă la civilizația umană: Best seller international disponibil si in limba romană.

Cum să te aperi de devalorizarea constantă a banilor (fără să devii expert în investiții)

Dacă prima carte, “Standardul Bitcoin” a convins companii precum TESLA si MicroStrategy că Bitcoin reprezintă asigurarea unui viitor mai bun, “Standardu Fiduciar – Sclavia prin indatorare ca alternativa la civilizatia umana” urmarește sa aducă la cunoștintă cum funcționează sistemul actual financiar.

Acest sistem condus de o mană de oameni lucrează impotriva noastră, si transferă puterea de cumparare, timpul si eforturile noastre in mainile lor prin politici monetare arbitrare.

Ce vei descoperi?
Despre autor: Dr. Saifedean Ammous
Headshot-Scaramucci2CAnthony.jpg

Dr. Saifedean Ammous este autorul cartii Standardul Bitcoin: Alternativa descentralizată la bancile centrale.

Dr. Ammous este profesor de economie la „Lebanese American University”, deține un PhD in Dezvoltarea Sustenabilă de la „Columbia University”. Predă si scrie despre economia monetară si economia bitcoin.

Cuprins
Testimoniale
"Această carte m-a lăsat fără cuvinte; este lucrarea unui geniu. A reușit să adune laolaltă aspecte ce țin de tehnică, economie, motivație și problemele din jurul Bitcoin mai bine decât orice am văzut până acum. Cel mai bun compliment pe care îl pot spune despre această carte este că după ce am citit-o, am cumpărat Bitcoin in valoare de 425 de milioane de dolari. S-a dovedit a fi cea mai de impact asupra modului nostru de gândire din MicroStrategy și ne-a făcut să dorim să ne inversăm bilanțul pentru ca acesta să se bazeze de acum încolo pe un standard al Bitcoin."
Michael Saylor, CEO MicroStrategy
daa

© Copyright 2021 Standardul Bitcoin. Toate drepturile rezervate.
Termeni și Condiții | Politică de confidențialitate | Politică de retur | ANPC |

Cookie-urile le folosim pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Continuând navigarea pe site înseamnă că ești de acord cu acest lucru. View more
Accept

Adaugă aici textul pentru subtitlu