Standardul Bitcoin de Saifedean Ammous: Best seller international acum disponibil si in limba romană.

Cartea care a convins companii precum TESLA și MicroStrategy că Bitcoin reprezintă asigurarea unui viitor mai bun

Standardul Bitcoin este o carte non-tehnica scrisă special pentru persoanele care vor să inteleagă rolul pe care îl are Bitcoin in lume. O istorie a banilor care incepe incă din perioada preistorică pană în era digitală și care creează un context pentru a întelege de ce avem nevoie de o monedă a oamenilor si nu a băncilor si statelor.

Ce vei descoperi?
Despre autor: Dr. Saifedean Ammous
Headshot-Scaramucci2CAnthony.jpg

Dr. Saifedean Ammous este autorul cartii Standardul Bitcoin: Alternativa descentralizată la bancile centrale.

Cartea Standardul Bitcoin este primul si cel mai popular studiu facut despre economia bitcoin.

Dr. Ammous este profesor de economie la „Lebanese American University”, deține un PhD in Dezvoltarea Sustenabilă de la „Columbia University”. Predă si scrie despre economia monetară si economia bitcoin.

Testimoniale
"Această carte m-a lăsat fără cuvinte; este lucrarea unui geniu. A reușit să adune laolaltă aspecte ce țin de tehnică, economie, motivație și problemele din jurul Bitcoin mai bine decât orice am văzut până acum. Cel mai bun compliment pe care îl pot spune despre această carte este că după ce am citit-o, am cumpărat Bitcoin in valoare de 425 de milioane de dolari. S-a dovedit a fi cea mai de impact asupra modului nostru de gândire din MicroStrategy și ne-a făcut să dorim să ne inversăm bilanțul pentru ca acesta să se bazeze de acum încolo pe un standard al Bitcoin."
Michael Saylor, CEO MicroStrategy
daa

© Copyright 2021 Standardul Bitcoin. Toate drepturile rezervate.
Termeni și Condiții | Politică de confidențialitate | Politică de retur | ANPC |

Cookie-urile le folosim pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Continuând navigarea pe site înseamnă că ești de acord cu acest lucru. View more
Accept