iblock_logo_inverted_transparent
“O Capodoperă Care L-a Convins Pe Elon Musk Să Cumpere Bitcoin în Valoare De 1.5 Miliarde De Dolari ”
(CUM SĂ PROFIȚI DE CEEA CE URMEAZĂ DIN 2024)
Standarul Bitcoin, cartea care a produs blow mind-uri marilor corporatii din Silicon Valley precum Tesla si MicroStrategy
⚠️ Oferta disponibila in limita stocului disponibil

Pentru Cei Care Vor SĂ PrindĂ Oportunitatea vieȚii

De pe biroul editurii iBlock
Brașov, Romania.
Iulie 2022.

Dragă cititorule,

Dacă încă nu ești sigur de ce Bitcoin a crescut de la cațiva cenți la 72.000$, atunci această carte este pentru tine. 

Vei afla de ce va continua să crească la valori de milioane de dolari. 

Dacă vrei ca data viitoare când te vei întâlni cu prietenii, să fii cel mai inteligent de la masă, atunci trebuie să citești această carte.

Sau dacă pur și simplu vrei să-ți securizezi viitorul și să anticipezi ceea ce urmează și să faci o mișcare inteligentă (mai ales acum când piața începe să crească) atunci din nou, această carte este pentru tine.

Și este atât de mind blowing încât Elon Musk, după ce a citit-o, a cumpărat Bitcoin în valoare de 1.5 miliarde de dolari.

Sau alt CEO celebru din Silicon Valley…

„Cel mai bun compliment pe care il pot spune despre această carte este că după ce am citit-o, am cumpărat Bitcoin în valoare de 425 de milioane de dolariMichael Saylor, CEO MicroStrategy”

 

Pe scurt, o lectură esențială pentru oricine vrea sa inteleagă viitorul baniilor si să profite de noua oportunitate care se intamplă o data la mii de ani.

⚠️ Oferta disponibila in limita stocului disponibil

IATĂ CE O SĂ ÎNVEȚI DIN ACEASTĂ CARTE

✅ Cum o să arate viitorul banilor și, de ce guvernul american este mai speriat decât orice alt fenomen istoric economic.

✅ Care sunt proprietățile economice ale Bitcoin care i-au permis să crească atât de rapid și fulminant (influențând masiv clasa economică, politică și socială).

✅ La ce folosește Bitcoin cu adevărat și de ce valoarea lui de piață este într-o continuă creștere (este total opusul a ceea ce ți s-a spus până acum).

✅ De ce cash-ul numerar din zilele noastre este pe moarte și de ce Bitcoin va reuși cu succes să devină cel mai puternic activ pentru securizarea averii

✅ Motivul pentru care Bitcoin a devenit superior aurului și altor bunuri de valoare.

✅ De ce un număr tot mai mare de economiști și specialiști financiari consideră noua monedă ca o descoperire majoră care va influența masiv finanțele globale.

✅ De ce au apărut monede alternative precum Bitcoin și cum se vor dezvolta probabil în viitor (capitolul care te va trezi la realitate în cazul în care ai investit în alte criptomonede).

✅ Cele 3 motive care l-au speriat pe Joe Biden atunci când populația a înțeles că are nevoie de o monedă a oamenilor și nu a băncilor și statelor (guvernul este pe cale să piardă controlul).

✅ O analiză profundă despre istoria banilor care porneste inca din perioada preistorică până în era digitală.

✅ Care au fost primele forme de bani primitive și din ce cauză au dispărut și au apărut alte forme noi (este exact scenariul pe care il vom retrăi din 2024).

✅ De ce e nevoie de o formă de bani durabili, pentru a ne garanta libertatea individuală într-o lume complet digitalizată.

✅ Plus multe alte lucruri care te vor ajuta să-ți îmbunătățești know-how-ul asupra lumii în care trăim.

⚠️ Oferta disponibila in limita stocului disponibil

DESPRE AUTORUL CăRțII

Dr. Saifedean Ammous, economist și autor al cărții Standardul Bitcoin, prima carte care conține un studiu cuprinzător al economiei bitcoin.

Este un pionier în explicarea propunerii de valoare a bitcoin ca fiind cei mai rari bani descoperiți vreodată și singura alternativă funcțională la băncile centrale naționale pentru plăți internaționale.

Munca lui Ammous a fost prezentată în reviste și mass-media de top din întreaga lume, inclusiv „The Wall Street Journal”, „Bloomberg”, „Forbes”, „CoinDesk” și altele.

⚠️ Oferta disponibila in limita stocului disponibil
🛡 100% Garantăm satisfacția ta

Iar, ca și ofertă, primești din partea noastră un discount de 30%.

Și dacă încă nu te-am convins…

Lasă-mă să fiu sincer…

Odată ce vei citi cartea, nu doar că vei dobândi noi cunoștințe din domeniul cripto..

Ci vei putea să le și aplici instant pentru a-ți securiza un viitor mai bun profitând de noua economie digitală și acționând din timp, inteligent.

Cu toate acestea…

Dacă ți se pare că această carte nu e pentru tine, ne spui și îți vom înapoia toți banii (fără să ne dai vreo explicație).

Este atât de simplu.

Doar apasă butonul de mai jos, introdu datele de livrare, iar în mai puțin de 48 de ore lucrătoare o vei putea savura.

Cu drag,
Editora iBlock

⚠️ Oferta disponibila in limita stocului disponibil

Copywriting 2024 – Toate drepturile rezervate.

Cookie-urile le folosim pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Continuând navigarea pe site înseamnă că ești de acord cu acest lucru. View more
Accept