Precomandă cartea fizică sau descarcă cartea audio instant și vei primi si versiunea electronică (PDF).

Tehnologia din spatele Bitcoin explicată “băbește” astfel încât să fii imun volatilității prețului 

“Să inventăm Bitcoin” în 150 de pagini, te va ajuta să fii un investitor care înțelege Bitcoin mai bine decât 99% din participanții la piață. Autorul te va duce în călătoria inventării Bitcoinului explicând fiecare element tehnologic care îl compune, pe înțelesul oricui.

Ce vei descoperi?
Despre autor: Yan Pritzker
yan

În ultimii 20 de ani, Yan Pritzker a fost dezvoltator de startupuri. Recent, a fost cofondator al companiei Reverb.com, care a fost vândută cu 275 milioane de dolari.

În prezent este cofondator și director tehnic la Swan Bitcoin, cel mai bun loc de unde poți cumpara bitcoin cu contul tau bancar folosind un plan de economisire pe zile, saptamani sau chiar luni.

Testimoniale
"O lectură scurtă, extrem de bine scrisă. Este pe departe cea mai bună explicație a Bitcoin pe care am întâlnit-o până acum. După ce am citit-o, am înțeles mult mai bine termeni precum minerit, funcție hash și alții care înainte mi se păreau ciudați și îmi zgâriau urechile. A meritat tot timpul!"
"O explicație excelentă a motivului pentru care Bitcoin a fost conceput așa cum este și a motivului pentru care funcționează. Cartea ne arată diversele componente ale conceptului Bitcoin încă de la primele principii, într-un mod foarte distractiv și amuzant. Cred că poate fi foarte bine citită și de către un cititor non-tehnic."
"Am citit multă literatură despre criptomonede. Acestă carte este cea mai bună și concisă explicare a Bitcoin pe care am citit-o vreodată.

© Copyright 2021 iblock.ro. Toate drepturile rezervate.
Termeni și Condiții | Politică de confidențialitate | Politică de retur | ANPC |

Cookie-urile le folosim pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Continuând navigarea pe site înseamnă că ești de acord cu acest lucru. View more
Accept

Adaugă aici textul pentru subtitlu