Nu e tarziu sa-ti schimbi viata…

Salutare,

Venim cu un design nou al newsletter-ului, sper sa-ti placa.

Subiectele de astazi sunt:

  • TIMPUL NU E PIERDUT SA INVETI DESPRE BITCOIN
  • FEMEILE SI INVESTITIILE IN CRIPTOMONEDE
  • CEVA UNIC VA VENI IN NOIEMBRIE
  • PRIMA CRIPTOMONEDA LEGATA DE COSTUL VIETII

Timpul nu e pierdut sa-ti schimbi viata cu bitcoin

Sa zicem ca suntem 2019, când Bitcoin era 3500$ și ai avut norocul sa ai pe cineva de încredere care sa te îndrume și sa te învețe despre Bitcoin, ce e, cum să-ți faci un wallet, cum funcționează, de ce e cea mai mare invoatie de la apariția internetului și  de ce va continua sa ii crească valoarea…

După ce te-a îndrumat și ai înțeles perfect, ai ales sa investesti regulat 2 ani: 2019 și 2020.

Dacă în 2 ani investeai 10.000 euro adică, 416 euro pe luna și aveai o medie de pret de cumpărare a bitcoin de 9000$, în 2021 aproape de prețul record aveai 70.000 eur. O suma cu care puteai să-ți iei un apartament in unele zone din țară. Dar sa zicem ca nu ai vandut, pretul a picat 70%, acum ai 20.000$ în loc de 10.000$ adică tot ești pe profit 100%. 

Acum în 2022 suntem ca si in 2019 când bitcoin era între 3 și 6000$. Avem cea mai mare oportunitate sa ne schimbanm viețiile. Asta îmi propun eu cu mentroship-ul. Sa iau un număr limitat de oameni și sa ii îndrum să înțeleagă aceasta tehnologie ca să-și schimbe viețile.

De ce Bitcoin?

Sunt zeci de mii de monede si pana la urmatoarea crestere a pietei vor fi probabil peste 100.000.

Ca sa prinzi lozul castigator din sute de mii de lozuri, e foarte greu, probabil imoposibil. De aia e mai smart sa iei bitcoin mai în serios decât criptomonedele alternative. Probabil nu o sa facem 1000x din bitcoin în următoarea creștere dar  putem face 15-30x.

Ar fi mai smart sa ne creștem sursele de venit și sa investim în ceva mai sigur decat sa cautam monede care vor face 1000x din zecile de mii de monede si sa riscam sa pierdem banii. Functioneaza și asta dar în bull market, când toată lumea începe sa fie optimista și speculat asumat. 

De asta am lansat acest mentorship live pe zoom, care se adreseaza oamenilor care vor sa isi schimbe situatia financiara intr-un mod sigur dar nu peste noapte.

O sa te iau de la 0 si o sa te ajut sa intelegi ce este bitcoin, cum sa iti faci un wallet bitcoin, cum sa-ti securizezi fondurile, cum sa devii anonim, istoria, filozofia si tehnologia bitcoin si multe multe alte lucruri.

Pentru mai multe detalii: https://iblock.ro/mentorship-oferta/

FEMEILE SI INVESTITIILE IN CRIPTOMONEDE

Femeile isi pastreaza optimismul in ceea ce priveste investitia in criptomonede, indifrent de situatia actuala a pietei. Datele din BlockFi arata ca 22% din femei au intentia de a cumpara criptomonede in urmatorul an.

Cu toate ca de cateva luni avem scadere in piata, investitorii sunt impartiti in doua tabere: unii care se bucura de scaderile continue pentru a acumula in continuare, iar altii care se intristeaza, vand tot si ies din piata. Aceste lucruri, se pare, ca nu vin la pachet cu un impact negativ in randul anumitor femei, unele ramanand optimiste.

Conform statisticilor, rezultate printr-un sondaj de catre BlockFi, aflam ca:

  • 1 din 10 femei a ales criptomonedele ca prima investitie.
  • 17% fac parte din generatia Milenialilor, 11% din generatia Z si 7% din generatia X.
  • 81% din femei au auzit de spatiul cripto, iar 77% dintre ele il considera o investitie riscanta.
  • 1 din 5 femei a spus ca va cumpara si in urmatoarele 12 luni criptomonede.
  • 20% din femeile generatiei Z au numit Bitcoin drept „cea mai buna investitie pe termen lung”.
  • 69% din femeile care detin criptomonede au spus ca sunt aici pentru a fi pe termen lung – hodl.

In ciuda acestor procentaje, este inca nevoie de mai multa educatie si claritate pentru a le putea oferi majoritatii investitorilor sentimentul de siguranta si incredere in propriile lor investitii.

Flori Marquez, fondatorul si directorul de operatiuni BlockFi a evidentiat faptul ca educatia este cheia pentru a aduce mai multe femei in acest spatiu:

„Cunoasterea stimuleaza imputernicirea si increderea.”

Chiar daca exista mai multe bariere pe care unii le vad, cum ar fi cele din punct de vedere educational si cele care privesc strict piata, femeile tot se vad in aceasta industrie.

CEVA UNIC VA VENI IN NOIEMBRIE

Charles Hoskinson, fondatorul Cardano a facut un anunt pe Twitter in care a spus ca pregateste ceva special despre care oamenii vor afla in luna noiembrie. Nu a dat foarte multe detalii despre ce ar putea fi vorba, insa a atasat un GIF animat cu „Vesti bune pentru toti!”

In perioada premergatoare upgrage-ului Vasil, tokenul ADA a fost surprins de o crestere semnificativa, insa de atunci nu a realizat niciun alt progres. Hoskinson, a precizat  in timpul unei discutii avute cu YouTuber-ul Ben Armstrong ca reteaua Cardano este in faza de asteptare dupa lansarea hard fork-ului Vasil.

„Cea mai mare surpriza”, adauga Hoskinson, a fost GameFi-ul, NFT-urile pe Cardano si convergenta Metaversului, „A adus o multime de actori noi in spatiul nostru.”

PRIMA CRIPTOMONEDA LEGATA DE COSTUL VIETII

Flatcoin, este prima criptomoneda care face legatura cu costul vietii. Aceasta urmareste sa invinga inflatia, fiind pozitionata in jurul unei monede stabile legate de costul vietii. Ar putea fi o solutie sau doar un alt proiect esuat?

Laguna Labs, compania de dezvoltare blockchain a lansat noua criptomoneda numita Nuon, spunand ca este „primul flatcoin supracolaterizat si descentralizat din lume.” Nuon vine cu ideea de a fi o moneda rezistenta la inflatie, creata pentru a proteja puterea de cumparare. Deci, in cateva cuvinte, folosind un flatcoin, un burger cumparat azi va urma sa aiba acelasi pret cu un burger cumparat peste 5 ani.

Laguna Labs spune:

„Spre deosebire de majoritatea monedelor stabile care sunt fixate pe active care se depreciaza, cum ar fi dolarul american, valoarea flatcoin Nuon, se bazeaza pe date zilnice, impartiale, autentice care privesc inflatia. Asta inseamna ca puterea de cumparare a unui Nuon ramane constanta, din momentul in care este cumparat, pana in momentul in care este vandut.”

Nuon vine si cu o testare. Daca doresti sa testezi mecanismul si protocolul Nuon, poti. Stefan Rust, CEO-ul de la Laguna Labs a zis:

„Prea mult timp, cripto s-a bazat pe active centralizate care se depreciaza pentru monedele sale stabile. Acest lucru nu numai ca a prezentat risc, dar nu este pur si simplu o reflectare exacta a vietii oamenilor. Nuon ofera o alternativa viabila la acest sistem si este prima criptomoneda care a rezolvat astazi o problema masiva din lumea reala: inflatia. Complet descentralizat, supracolateralizat si rezistent la cenzura, Nuon este primul activ digital menit sa ajute oamenii sa-si pastreze puterea de cumparare.”

Balaji S. Srinivasan, fostul CTO al Coinbase intr-o postare pe Twitter de anul trecut care a avut mai multe fire, a explorat acest concept de – flatcoin. A vazut acest flatcoin drept o modalitate de a evita deprecierea dolarului in raport cu activele digitale stabile.

Daca ma intrebati pe mine (Daniel), nu e prima data cand se incearca asta… si eu sunt convins ca aceast criptomoneda nu va fi rezitenta la cenzura, deci tot in BTC mi-as tine banii pe termen lung.

Si…🥁

MEME-UL ZILEI

P.S. Daca vrei sa intelegi mai bine bitcoin, te invit pe primul grup din Romania care ajuta oamenii sa inteleaga si sa acumuleze Bitcoin pe termen lung: https://t.me/+Je-DKUQqyt41YmQ0. Daca nu esti interesat de bitcoin, nu e pentru tine.

Newsletter Gratuit

Cookie-urile le folosim pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Continuând navigarea pe site înseamnă că ești de acord cu acest lucru. View more
Accept

Adaugă aici textul pentru subtitlu