“O Capodopera De Aur Care L-a Convins Pe Elon Musk Sa Cumpere Bitcoin In Valoare De 1.5 Miliarde De Dolari (Si Cum Sa Profiti De Ceea Ce urmeaza Din 2023)”
Standarul Bitcoin, cartea care a produs blow mind-uri marilor corporatii din Silicon Valley precum Tesla si MicroStrategy
⚠️ Oferta disponibila in limita stocului disponibil
Pentru Cei Care Vor Sa Prinda Oportunitatea vietii (chiar si atunci cand piata e in scadere)

De pe biroul editurii iBlock
Brasov, Romania.
Iulie 2022.

Draga cititorule,

Daca inca nu esti sigur de ce toata lumea spune ca Bitcoin este viitorul, atunci aceasta carte este pentru tine.

Iar daca esti un pic mai avansat in know-how…

Daca vrei ca data viitoare cand te vei intalni cu prietenii tai pasionati de cripto sa fii cel mai inteligent de la masa, atunci trebuie sa citesti aceasta carte.

Sau daca pur si simplu vrei sa-ti securizezi viitorul si sa anticipezi ceea ce urmeaza si sa faci o miscare inteligenta (mai ales acum cand piata este jos) atunci din nou, aceasta carte este pentru tine.

Si este atat de mind blowing incat Elon Musk dupa ce a citit-o a cumparat a doua zi Bitcoin in valoare de 1.5 miliarde de dolari.

Sau alt CEO celebru din Silicon Valley…

“Cel mai bun compliment pe care il pot spune despre aceasta carte este ca dupa ce am citit-o, am cumparat Bitcoin in valoare de 425 de milioane de dolari – Michael Saylor, CEO MicroStrategy”

Pe scurt, o lectura esentiala pentru oricine vrea sa inteleaga viitorul baniilor si sa profite de noua oportunitate care se intampla o data la 300 de ani.

⚠️ Oferta disponibila in limita stocului disponibil
IATA CE O SA INVETI DIN ACEASTA CARTE

✅ Cum o sa arate viitorul banilor si de ce guvernul american este mai speriat decat orice alt femon istoric economic.

✅ Care sunt proprietatile economice a Bitcoinului care i-au permis sa creasca atat de rapid si fulminant (influentand masiv clasa economica, politica si sociala).

✅ La ce foloseste Bitcoin cu adevarat si de ce valoarea lui de piata este intr-o continua crestere (este total opusul a ceea ce ti s-a spus pana acum).

✅ De ce cash-ul numerar din zilele noastre este pe moarte si de ce bitcoin va reusi cu succes sa devina cel mai puternic activ pentru securizarea averii (chiar si acum cand piata e in scadere si lumea e in panica).

✅ Motivul pentru care Bitcoin a devenit superior aurului si altor bunuri de valoare.

✅ Cum criza din China s-ar putea dovedi a fi o binecuvantare deghizata pentru minerii de bitcoin din intreaga lume.

✅ De ce un numar tot mai mare de economisti si specialisti financiari considera noua criptomoneda ca o descoperire majora care va influenta masiv finantele globale.

✅ De ce au aparut monede alternative precum Bitcoin si cum se vor dezvolta probabil in viitor (capitolul care te va trezi la realitate in cazul in care ai investit in alte cryptomonede).

✅ Cele 3 motive care l-au speriat pe Joe Biden atunci cand populatia a inteles ca are  nevoie de o moneda a oamenilor si nu a bancilor si statelor (guvernul este pe cale sa piarda controlul).

✅ O analiza profunda despre istoria banilor care porneste inca din perioada preistorica pana in era digitala.

✅ Care au fost primele forme de bani primitivi si din ce cauza au disparut si au aparut alte forme noi (este exact scenariul pe care il vom retrai din 2023).

✅ De ce e nevoie de o forma de bani durabili, pentru a ne garanta libertatea individula intr-o lume complet digitalizata.

✅ Plus multe alte lucruri care te vor ajuta sa-ti imbunatatesti know-how-ul asupra lumii in care traim.

⚠️ Oferta disponibila in limita stocului disponibil
DESPRE AUTORUL CARTII

Dr. Saifedean Ammous, economist si autor al cartii Standarul Bitcoin, prima carte care contine un studiu cuprinzator al economiei bitcoin.

Este un un pionier in explicarea propunerii de valoare a bitcoin ca fiind cei mai greu bani descoperiti vreodata si singura alternativa functionala la bancile centrale nationale pentru plati internationale.

Munca lui Ammous a fost prezentata in reviste si mass-media de top din intreaga lume, inclusiv „The Wall Street Journal”, „Bloomberg”, „Forbes”, „CoinDesk” si altele.

⚠️ Oferta disponibila in limita stocului disponibil
🛡 100% Garantam satisfactia ta

Iar ca si oferta primesti din partea noastra un discount de 30%.

Si daca inca nu te-am convins…

Lasa-ma sa fiu sincer…

Odata ce vei citi cartea, nu doar ca vei dobandi noi cunostinte din domeniul crypto si blockchain.

Ci vei putea sa le si aplici instant pentru a-ti securiza un viitor mai bun profitand de noua economie digitala actionand din timp inteligent.

Cu toate acestea…

Daca ti se pare ca aceasta carte nu e pentru tine, ne spui si-ti vom inapoia toti banii (fara sa ne dai vreo explicatie).

Este atat de simplu.

Doar apasa butonul de mai jos, introdu datele de livrare, iar in mai putin de 48 de ore lucratoare o vei putea savura.

Cu drag,
Editora iBlock

⚠️ Oferta disponibila in limita stocului disponibil
Copywriting 2022 – Toate drepturile rezervate.
Cookie-urile le folosim pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Continuând navigarea pe site înseamnă că ești de acord cu acest lucru. View more
Accept

Adaugă aici textul pentru subtitlu