IP-ul Tau este expus de Metamask

Te salut!

Sper ca ai avut un weekend asa cum ti-ai dorit si incepi saptamana cu energie.🌟

Inainte sa incepem, te invit pe grupul de telegram “Doar Bitcoin”.

👉 https://t.me/+Je-DKUQqyt41YmQ0

Pe acest grup nu vor fi promovari de criptomonede alternative si se va discuta doar lucruri educationale despre cum functioneaza bitcoin si criptomonedele, cum putem acumula mai mult si cum facem sa ne securizam fondurile.

Haide sa afli noutatile zilei:

  • GENESIS APELEAZA LA UN EXPERT PENTRU A EVITA FALIMENTUL
  • SE OPRESTE DEZVOLTAREA PENTRU PROIECTUL PRINCIPAL DE MONEDE STABILE CARDANO
  • METAMASK VA COLETA ADRESELE IP ALE UTILIZATORILOR

Genesis apeleaza la un expert pentru a evita falimentul

Genesis, firma de creditare pentru criptomonede a luat masuri pentru a evita falimentul si a angajat un consilier in restructurare pentru a-i ajuta. Firma a apelat la banca de investitii Moelis & Company pentru a explora mai multe optiuni.

Unele persoane familiarizate cu situatia in cauza au evidentiat faptul ca nu au fost luate decizii financiare si ca este posibil ca Genesis sa evite sa declare falimentul.  Firma a declarat ca nu are planuri de a depunde „un faliment iminent”, insa un raport de la Bloomberg din 21 noiembrie arata alte lucruri.

Potrivit raportului Bloomberg, firma are 2,8 miliarde de dolari in imprumuturi restante in bilantul sau, un procentaj de ~30% din imprumuturile sale fiind acordate partilor afiliate, precum firma mama Digital Currency Group, alaturi si ea de afiliati si de creditele sale.

Un purtator de cuvant de la Genesis a spus:

„Nu avem de gand sa depundem faliment iminent. Scopul nostru este sa rezolvam situatia actuala in mod consensual, fara a fi nevoie de nicio declaratie de faliment. Genesis continua sa aiba conversatii constructive cu creditorii.”

Ca sa acopere deficitul rezultat in urma turbulentelor de pe piata s-ar intelege ca Genesis cauta undeva intre 500 de milioane de dolari si un miliard de la investitori.

De cand a avut loc prabusirea FXT atentia a fost mutata spre Genesis, Grayscale si compania lor mama Digital Currency Group. Oamenii ingrijorandu-se ca ar putea deveni urmatoarele victime. Comapniile au incercat sa linisteasca temerile investitorilor.

Intr-un tweet, Grayscale a spus ca:

„In urma evenimentelor recente, investitorii nostri ar trebui sa stie ca siguranta si securitatea fondurilor care stau la baza produselor cu active digitale Grayscale, nu sunt afectate.”

Genesis tot pe Twitter a scris:

„Afacerile de tranzactionare si custodie si derivate ale Genesis raman pe deplin operationale. Continuam sa ne sprijinim clientii care se bazeaza pe noi in conditiile volatile ale pietei pentru a-si gestiona riscul si a-si executa strategiile de afaceri.”

Barry Silbert, CEO-ul Digital Currency Group a spus:

„Am infruntat iernile cripto anterioare si, desi aceasta se poate simti mai severa, colectiv vom iesi mai puternici.”

Se opreste dezvoltarea pentru proiectul principal de monede stabile Cardano

Dupa intarzieri repetate in ceea ce priveste lansarea proiectului principal de monede stabile Cardano, a venit momentul in care sa se anunte inchieierea efectiva a lucrului pentru acest proiect.

Printr-un anunt pe Twitter:

„Buna comunitatea Ardana,

Din pacate din cauza evolutiilor recente in ceea ce priveste finantarea si incertitudinea calendarului proiectului, proiectul Ardana a trebuit sa se opreasca. Codul nostru va ramane cu sursa deschisa pentru dezvoltatorii care doresc sa continue munc.”

Inca din luna ianurie a acestui an, dezvoltatorii Ardana au sustinut ca „aproape toata dezvoltarea produsului/a contractului inteligent este finalizata. “Ne-am putea lansa produsele in cateva saptamani daca dorim.” Mai apoi au tot amanat lansarea pe diverse motive, printre care probleme de lichidare si riscuri ale retelei Cardano asupra fondurilor utilizatorilor. Se pare totusi ca problemele nu au aparut recent, ci persistau de cateva luni.

In data de 24 noiembrie, Ardana, o moneda stabila pe Cardano si un ecosistem lider de finantare descentralizata a stopat brusc dezvoltarea pretinzand „incertitudine privind finantarea si calendarul proiectului.”

Acest proiect va ramane cu sursa deschisa pentru dezvoltatori, dar fondurile ramase si soldurile din trezorerie vor fi in custodia Ardana Labs „pana cand o alta echipa de dezvoltatori competenta din comunitate se va prezenta pentru a continua munca.”

Acest anunt a venit ca un soc pentru comunitate din cauza incertitudinilor aduse de echipa. Majoritatea dintre ei au reactionat negativ, iar un utilizator a scris:

„Se pare ca il invinovatesti pe Cardano pentru propria ta lipsa de motivatie si daruire. Ai decis sa construiesti aici cu un motiv, iar acum renunti.”

Charles Hoskinson, fondatorul Cardano a incarcat un videoclip pe Twitter in care vorbeste despre proiectul Ardana:

„Am vazut in ultimele zile ca Ardana ar avea probleme, iar apoi pe Twitter a aparut tweet ca acum au intrerupt operatiunile, sau cel putin se reduc pana la punctul in care sunt nu vor mai putea livra ceea ce au promis ca vor livra. Eu am fost un investitor in proiect, dar se pare ca este probabil o pierdere totala, iar ceea ce a fost incredibil de dezgustator pentru mine a fost ca managementul acestui proiect a invinuit Cardano pentru esecurile lor.”

MetaMask va colecta adresele IP ale utilizatorilor

In urma unui acord privind politica de securitate care a fost revizuit si publicat de ConsenSys, MetaMask va incepe colectarea adreselor IP ale utilizatorilor si adresele portofelului Ethereum in timpul tranzactiilor in lant.

„Riscurile de IP sunt predominante pe web3 astazi si colaboram activ in eforturi…care pot ajuta utilizatorii nostri sa aduca o confidentialitate mai mare pe termen lung.”

Colectarea datelor va fi aplicabila doar daca utilizatorii vor folosi aplicatia implicita a MetaMask – Remote Procedure Call (RPC). In schimb persoanele care folosesc un furnizor RPC terta parte cu MetaMask ori propriul nod Ethereumnu nu vor fi supuse acestei politicii actualizate recent.

„Informatiile adunate in acest mod pot fi dezvaluite afiliatilor, in timpul tranzactiilor comerciale sau pentru a respecta KYC-ul si anti-spalarea de bani, dictate de fortele de ordine.”

Si…🥁

MEME-UL ZILEI

Afla povestea aici:

Capra la schimb pe bitcoin

Saptamana trecuta in centrul orasului Focsani a avut loc o intamplare care a strarnit hazul tinerilor.

O doamna a venit cu capra sa careia i-a pus si o funda rosie pe cap in fata unui ATM Bitcoin. Doamna dorea sa isi dea capra la schimb pentru bitcoin, spunand: „Capra mea e cu valoare. Valoareaza cam 100 de milioane.”

Un tanar a avut curiozitatea de a se opri si a o intreba pe doamna ce cauta in fata ATM-ului Bitcoin cu capra, iar ea i-a raspuns:

„Vreau sa fac o combinatie. Sa dau capra pe bitcoin. Pot face o intelegere? Mie imi trebuie sa o vand pe bitcoin. Capra mea e cu valoare. Valoareaza cam 100 de milioane. Elon Musk o cunoaste…Daca nu, i-o dau lu’ Elon Musk. Capra mea da si lapte. Vrei să o probăm? Capra mea face mai mult de un bitcoin.”

Newsletter Gratuit

Cookie-urile le folosim pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Continuând navigarea pe site înseamnă că ești de acord cu acest lucru. View more
Accept

Adaugă aici textul pentru subtitlu