“Ethereum Mașinăria Infinită” de Camila Russo: Bestseller internațional, acum disponibil și în limba română.
Povestea SECRETĂ a ETHEREUM, Cartea pe care trebuie să o citești înainte de a investi

Descoperă aventurile lui Vitalik, Mihai Alisie, Charles Hoskinson, Gavin Wood și a altor criptohackeri în dezvoltarea proiectului Ethereum.

Explorează originea și dezvoltarea sa rapidă, ca să înțelegi de ce este considerat o “mașinărie infinită” și cum a ajuns să concureze cu Bitcoin.

Este, de asemenea, o poveste plină de aventuri, care prezintă visurile, ambițiile, realizările și eșecurile creatorilor Ethereum.

Ce vei descoperi?

Despre autor: Camila Russo

1591831073529

Camila Russo este o jurnalistă și autoare care este cunoscută pentru munca ei în domeniul criptomonedelor, în special în ecosistemul Ethereum.

Ea este fondatoarea “The Defiant”, o publicație care oferă știri și analize despre finanțele descentralizate (DeFi).

Înainte de asta, Russo a fost reporter despre blockchain și criptomonede pentru Bloomberg.

Una dintre contribuțiile sale cele mai notabile la literatura criptomonedelor este cartea ei, “Ethereum Mașinăria Inifinită”, care este o istorie detaliată a Ethereum.

Cartea prezintă cum Ethereum a fost creat.

Camila Russo este o voce respectată în comunitatea cripto și este cunoscută pentru perspectiva sa lucidă și analiza profundă a tendințelor și a evenimentelor din domeniu.

Testimoniale
"Camila Russo ne oferă o istorie fascinantă despre nașterea și durerile de naștere ale rețelei Ethereum, care are potențialul de a transforma modul în care societatea funcționează. Dacă Ethereum își respectă promisiunea, această carte va fi lectură obligatorie în școli, iar dacă nu, ea tot rămâne o lectură minunată.
MICHAEL NOVOGRATZ - coFondator Galaxy Digital

© Copyright 2023 iBlock. Toate drepturile rezervate.
Termeni și Condiții | Politică de confidențialitate | Politică de retur | ANPC |

Cookie-urile le folosim pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Continuând navigarea pe site înseamnă că ești de acord cu acest lucru. View more
Accept