Cel mai important lucru in Bear Market..

Astazi vei afla experienta unui pusti de 21 de ani, antreprenor talentat, care a investit aprope 100k in cripto. Mai e 1 zi pana expira reducerea de 20% “satoshi” si Bonusurile in valoare de peste 129 euro.

Te salut

Daniel aici.

Cel mai important lucru in Bear Market nu este oportunitatea de a cumpara active la preturi sub-evaluate. Ci CASHFLOW-ul care iti permite sa cumperi Bitcoin si cripto la reducere.

Foarte putina lume realizeaza asta.

Pasiunea pentru Cripto si investitii, in multe cazuri poate fi nociva. Asta pentru ca nu ne mai focusam pe ce aduce cu adevarat bani. Nu mai suntem atat de practici.

Asta am observat-o si la Cristian.

Cristian, la inceputul anului 2021 a platit consultanta la mine ca sa il pun in tema cu cripto. El avea cateva magazine online nisate si la momentul respectiv avea spre 100k economisiti. Il stiu din 2017 de cand avea 17 ani. Chiar si atunci facea bani din e-commerce. Am incercat atunci sa il conving ca bitcoin si cripto sunt una dintre cele mai mari oportunitati dar nu am reusit.

Cand m-am revazut cu el in 2021 la 21 de ani voia sa investeasca cei 100k economisiti.

Pe langa partea de educatie cripto, am vorbit cu el sa nu renunte la profesia lui pentru cripto. Si sa se focuseze si mai bine pe ce face deja, sa devina si mai bun iar surplusul sa il investeasca in Bitcoin.

L-am atentionat ca, daca intra pe partea de trading Cripto poate deveni “adictiv” si sunt sanse sa isi neglijeze profesia care, printa bani destul de bine pt un pusti de 21 de ani.

Bineinteles ca a platit consultanta mea degeaba si nu a ascultat. Nu s-a lasat de ce facea chiar de tot dar nu a mai acordat prea multa atentie ca inainte. A devenit trader cripto.

Nu e nevoie sa continui, sa-ti zic ce a urmat. Ca si George la un moment dat avea cateva sute de mii de euro (cred ca spre 1 milion, dar nu sunt sigur) si se simtea un geniu.

A venit Bear Market-ul si si-a revenit.

A fost suficeint de smart sa nu piarda banii facuti din ecommerce. A invatat o lectie foarte importanta: Profesia ta si CashFlow-ul este baza. Degeaba pica piata -99% daca nu ai bani sa acumulezi. Chiar daca pierzi banii in cripto ii poti face iar daca ai o profesie sau o sursa de CashFlow.

Cand valul trece, se vede cine inoata dezbracat

Warren Buffett

La inceputul anului dupa ce a picat piata, a revenit in forta pe ce facea inainte mult mai motivat si acum ii merge foarte bine.

Cristian va fi instructorul Workshop-uluiInvata eCommerce pentru a acumula Bitcoin in Bear Market (Workshop live pe zoom in valoare de $129)sustinut gratuit celor care cumpara “Cartea lui Satoshi” azi.

1 zi pana expira acest bonsu si toata oferta de mai jos.

1 zi pana expira oferta:

  • 20% reducere cu codul “Satoshila tot pachetul Carte + Bonsuri
  • 15 % reducere la Academia StakeBorg
  • Invata eCommerce pentru a acumula Bitcoin in Bear Market (Workshop live pe zoom in valoare de $129, acum $0)

Totul la 99 79 lei + transport

Oferta expira in 1 zile.

Iti multumesc pentru incredere,

Daniel

P.S. Inca odata, maine e ultima zi in care poti beneficia de codul “satoshi”, workshop si reducerea de 15% de la StakeBorg.

Newsletter Gratuit

Cookie-urile le folosim pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Continuând navigarea pe site înseamnă că ești de acord cu acest lucru. View more
Accept

Adaugă aici textul pentru subtitlu