Ce s-a intamplat saptaman trecuta

Te salut,

Inainte sa incepem vreau sa-ti zic ca am lansat un grup de twitter exclusiv pentru cei care vor sa acumuleze mai mult bitcoin. Se numeste “Doar Bitcoin”. Iar in acest grup, nu se vor face promovari platite la alte criptomonede alternative cum este obiceiul in aceasta industrie. O sa ne focusam pe intelegerea bitcoin in raport cu toata piata globala, acumularea lui, securitate personala, anonimitate/intimitate personala etc.. Click pe link-ul acesta daca vrei sa faci parte din grup: https://t.me/+Je-DKUQqyt41YmQ0

  • ELROND SI-A MARIT ECHIPA
  • TWITTER LUCREAZA LA PROPRIUL PORTOFEL CRIPTO
  • BHERO SI INTEGRAREA CROSS-CHAIN CU BNB

ELROND SI-A MARIT ECHIPA

Sergiu Biris si Stefan Szakal sunt cei 2 membri noi ai echipei Elrond.

Sergiu, este fondatorul Trilulilu si Zonga. Acesta are peste 15 ani de experienta in managementul produselor. In 2007 a fondat Trilulilu, a co-fondat LiveRail – o platforma de publicitate video cumparata chiar de cei de la Facebook, pentru suma estimativa de 500 de milioane de dolari. Zonga – a reprezentat primul serviciu romanesc de streaming muzical, lansat tot de el.

Aducerea lui Sergiu in echipa a durat mai bine de 9 luni, timp in care au avut „conversatii profunde, exploatari productive si munca. Eforturile lui Sergiu vor ajuta la deblocarea unui nou capitol pentru produsele Elrond.”

Rolul lui Sergiu in echipa fiind pe pozitia de Head of Product (sef de produs). Acesta se va axa initial pe Maiar, ajutand echipa in dezvoltarea unei strategii de produs pentru Maiar 2.0.

Sergiu si-a spus parerea:

„Tehnologia blockchain va perturba nu numai cateva industrii, ci chiar bazele internetului. In practica, totusi, viziunile, tehnologiile, motivatiile, echipele sau comunitatile difera de la proiect la proiect. Cu toate acestea, in ciuda multor provocari si obstacole, intotdeauna m-a uimit cum o echipa unita a putut dezvolta astfel de produse inovatoare. De aceea simt ca Elrond este special. Dupa ce am  l-am cunoscut pe Beniamin si echipa, am devenit si mai fascinat de perseverenta si viziunea lor pe termen lung, asa ca atunci cand mi s-a prezentat propunerea de a ma alatura echipei, mi s-a parut perfecta.”

Adaugand ca:

„Ne aflam intr-un moment crucial in istoria tehnologiei. Peste cativa ani, ne vom uita in urma la produsele pe care le construim la Elrond, iar experienta va fi similara cu cea din primele zile ale internetului, dupa ce browserul a facut acele mici retele de calculatoare la dispozitia tuturor. Asa ca avem aceasta oportunitate incredibil de unica de a fi aici in acest moment in care, asa cum a spus odata Steve Jobs, „putem sa punem o adancime in Univers”, si nu se putea sa fiu mai mandru si incantat sa fac parte din aceasta echipa uimitoare.”

Pe Sergiu il cunosc in persoana, am fost asociati intr-un start-up numit chatX.ai in 2017, va las un clip sa vedeti: https://youtu.be/9xqfkSISFqc . E un profesionist si foarte bun la PR.

Stefan, al doilea membru nou al echipei Elrond este un antreprenor inca din 2001 cand a fondat prima sa companie, un studio de design X3. Alaturi de echipa sa a adus numeroase premii de design pentru Romania, iar munca lor este prezentata in peste 35 de carti. In 2012 a fondat e-spres-oh. In 2018 si-a axat atentia pe implementarea unui nou startup numit, Homefresh.

Are o excelenta experienta in conducerea echipelor, in proiectarea de produse si in cea cu utilizatorul. Acesta vine in echipa pe pozitia de Head of Core Aplications (sef al apicatiilor de baza).

Acesta a spus:

„Ma simt atat de privilegiat sa pornesc in aceasta calatorie cu echipa Elrond, pentru a contribui la aducerea eforturilor la noi niveluri. Sunt multe lucruri la care am lucrat si in curand vor prinde viata.”

TWITTER LUCREAZA LA PROPRIUL PORTOFEL CRIPTO

Bloggerul Jane Manchun Wong, renumit pentru prezicerea diferitelor servicii ce urmeaza sa fie lansate a dezvaluit ca Twitter urmeaza sa-si lanseze propriul portofel cripto. Singurele informatii pe care a dorit sa le transmita Jane au fost:

In tweet-ul postat pe 24 octombrie ea spune:

„Twitter lucreaza la un „prototip de portofel” care accepta depunerea si retragerea criptografica.”

In urma cu un an, preconiza aparitia unei noi caracteristici care sa permita utilizatorilor sa ofere bacsis in bitcoin creatorilor de continut. La cateva luni distanta de la acel anunt, caracteristica a fost implementata, devenind disponibila si pentru reteaua Ethereum.

Twitter nu a facut niciun anunt oficial despre lansarea vreunui prototip de portofel cripto, deci nu este clar de unde Jane a obtinut aceasta informatii. Declaratiile sale fiind bazate pe faptul ca isi gaseste majoritatea informatiilor in codul public disponibil.

Ramane, asadar sa vedem daca lucrurile vor fi asa cum spune Jane.

BHERO SI INTEGRAREA CROSS-CHAIN CU BNB

BHero a facut anuntul. Alaturi de BH Network isi mareste ecosistemul prin integrarea BNB:

„Suntem bucurosi sa va anuntam prima integrare Corss-Chain BNB Chain.”

Aceasta integrare va aduce in prim-plan noi limite privind ecosistemul BHAT in ceea ce priveste „adoptarea prin noi utilizatori si proiecte din alte ecosisteme.”

Interoperabilitatea este elementul cheie care va duce la adoptia globala a tehnologiei blockchain.

Exista 5 motive pentru care BHero a decis sa urmeze aceasta integrare cu BNB:

  1. BNB este compatibil cu EVM (Ethereum Virtual Machine), deschizand posbilitatea si pentru alte lanturi EVM layer 1;
  2. BNB este popular, avand o comunitate extinsa:
  3. Este unul din cele mai populare ecosisteme conduse de Binance insusi;
  4. Pentru proiecte similare DeFi, cod si alte instrumente;
  5. Este integrat cu mai multe exchange-uri.

BHero are in plan sa devina unul dintre pilonii centrali in adoptia ecosistemului cripto, iar la urmatoarele etape isi propune sa integreze utilizatorii pe Elrond Network prin abordarea sa cross-chain.

Si…🥁

MEME-UL ZILEI

Un weekend excelent!

P.S. Am lansat un grup de twitter exclusiv pentru cei care vor sa acumuleze mai mult bitcoin. Se numeste “Doar Bitcoin”. Iar in acest grup, nu se vor face promovari platite la alte criptomonede alternative cum este obiceiul in aceasta industrie. O sa ne focusam pe intelegerea bitcoin in raport cu toata piata globala, acumularea lui, securitate personala, anonimitate/intimitate personala etc.. Click pe link-ul acesta: https://t.me/+Je-DKUQqyt41YmQ0

Newsletter Gratuit

Cookie-urile le folosim pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Continuând navigarea pe site înseamnă că ești de acord cu acest lucru. View more
Accept

Adaugă aici textul pentru subtitlu