O bucată de istorie a monedei Bitcoin, care te va ajuta să intri în mintea geniului anonim Satoshi Nakamoto.

O capodoperă ce conține colecția de scrieri ale creatorului Bitcoin: Satoshi Nakamoto 

„Cartea lui Satoshi” în 374 de pagini, te va ajuta să înțelegi Bitcoin mai bine decât 99% dintre investitori. E o colecție de scrieri preluate din corenspondețele pe e-mail între Satoshi Nakamoto și comunitatatea cripto de acum 12 ani. Vei descoperi istoria Bitcoin și ce se afla in mintea creatorului anoninm, Satosh Nakamoto.

Ce vei descoperi?
Cine este Satoshi Nakamoto?

Satoshi Nakamoto este o persoană sau un grup de persoane anonima(e). Din frica unui viitor distopic din cauza dispariție banilor cash, fizici și adoptarea din ce in ce mai mare a monedelor electornice emise de state, a decis să pună cap la cap mai multe tehnologii și să creeze o monedă care nu aparține statelor, bancilor, elitelor ci a oamenilor.

Acestă monedă se numește: bitcoin. 

Satoshi dispare și lasă moștenire omenirii, un nou sistem monetar care acum începe să fie adoptat din ce în ce mai mult.

Cuprinsul Cărții
Testimoniale
Este uimitor să intri în mintea lui Satoshi! Este o lectură un pic ciudată, în sensul că este doar o compilație de postări pe forum și e-mailuri, dar valoroasă pentru a înțelege primele zile ale Bitcoin. Este foarte tare să vezi gândurile timpurii ale lui Satoshi despre Bitcoin și cât de multe dintre ele s-au întâmplat până acum. De exemplu, a prezis plățile mobile în Bitcoin prin cod QR în 2010!
Aceasta este o carte bine pusă la punct, care include scrierile lui Satoshi Nakamoto pe forumuri și în comunitățile online înainte de a dispărea din ochii publicului. Există unele părți care sunt redundante, în care autorul a folosit același material de două ori. S-ar putea să fi fost pentru a sublinia un punct de vedere diferit sau poate a fost o omisiune. În orice caz, este o neplăcere minoră în comparație cu valoarea din interior. Conținutul mesajelor este incredibil.
Nu numai că veți avea ocazia să aruncați o privire în mintea lui Satoshi, dar îl veți vedea interacționând cu oameni care fie nu sunt familiarizați cu tehnologia criptografică, fie sunt noi ideii de bani electronici, precum și cu unii dintre primii pionieri ai bitcoin, inclusiv Hal Finney, care a primit prima tranzacție bitcoin de la Satoshi însuși. Este o carte foarte valoroasă pentru oricine interest de criptomonede.
Cea mai bună carte despre Bitcoin. Cartea lui Satoshi este cea mai bună carte despre Bitcoin pe care am citit-o. Este o privire fascinantă asupra gândirii care a stat la baza crearii și evoluției Bitcoin.

© Copyright 2022 iblock.ro. Toate drepturile rezervate.

Termeni și Condiții | Politică de confidențialitate | Politică de retur | ANPC |

Cookie-urile le folosim pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Continuând navigarea pe site înseamnă că ești de acord cu acest lucru. View more
Accept

Adaugă aici textul pentru subtitlu