Ai ETH la staking?

Buna 😊,

Sper ca ti-ai inceput ziua cu bine.

Haide sa afli noutatile:

  • CHARLES HOSKINSON VREA SA CUMPERE COINDESK
  • ETHEREUM ATINGE O PERFORMANTA A VALIDATORILOR
  • „PESTE 90% DIN CRIPTOMONEDE SUNT INSELATORII”

Charles Hoskinson vrea sa cumpere CoinDesk

Intr-un video postat pe Twitter, Charles ia in considerare achizitia CoinDesk, care face parte din filiala Digital Currency Group ce momentan e „lipsita de numerar.”

„Interesul meu in ceea ce priveste mass-media este mai larg…Integritatea jurnalistica trebuie restabilita in raportarea despre criptomonede si blockchain.” – spune Charles

Estimarea achizitiei CoinDesk ar valora ~200 de milioane de dolari, din punctul de vedere a lui Charles, insa inainte de a lua o decizie finala, va analiza datele financiare.

CoinDesk l-a angajat pe Lazard Ldt, un consilier financiar pentru a se ocupa de vanzarea companiei. Potrivit unui raport, compania a primit deja oferte de cumparare: „un potential cumparator a oferit un pret de achizitie de 300 de milioane de dolari.”

Ethereum atinge o performanta a validatorilor

In ciuda faptului ca orice utilizator care isi doreste sa se alature retelei Ethereum pentru a deveni validator trebuie sa mizeze cel putin 32 de ETH, Ethereum a reusit sa atinga performanta de 500.000 de validatori, potrivit datelor de la BeaconScan, inaintea termenului de retragere a staking-ului.

Cu ajutorul upgrade-ului Shanghai, programat in luna martie a acestui an, validatorii vor putea sa isi retraga ETH din contractul de staking. Validatorii nu au putut sa isi retraga pana acum fondurile din pricina anumitor motive de securitate.

Dezvoltatorii de la Ethereum au promis ca vor acorda prioritate retragerilor, functia urmand sa fie implementata spre testare in luna februarie, iar lansarea pe reteaua principala va urma sa aiba loc in luna martie. Dupa acest upgrade – Shanghai, validatorii isi vor putea retrage ETH mizat si se vor putea bucura de recompensele castigate in urma mizarii.

Retragerea ETH-ului mizat va fi limitat, la „ aproximativ 43.200 ETH pe zi” pentru a preveni o cadere brusca a retelei.

„Peste 90% din proiectele cripto sunt o inselatorie”

Profesorul de economie Nouriel Roubini alias Dr. Doom de la NYU ii avertizeaza pe investitorii din spatiul cripto de posibilele inselatorii la care pot lua parte.

Intr-un interviu acordat zilele trecute, profesorul a spus:

 „99% din cripto monede sunt inselatorii, o activitate criminala, o schema Ponzi cu bule reale, care se prabuseste…stati departe…majoritatea din spatiul cripto sunt escorci.”

Potrivit lui, din ~20.000 de ICO-uri, 80% din ele au fost o inselatorie pentru investitori si 17% au dat faliment. Unii isi vor aminti mai putin de ele, in schimb altii, care au pierdut sume considerabile de bani, vor ramane marcati si cu un bagaj de lectii.

Din punctul lui de vedere, majoritatea investitorilor in bitcoin, cumpara pe premiza „FOMO”, din cauza faptului ca multi nu au prins sa cumpere bitcoin la 1000 sau 10.000 de dolari si cand a crescut brusc de la 20.000$ la 69.000$, s-au inghesuit sa cumpere.

Gary Gensler, presedintele Comisiei pentru Valori Mobiliare si Schimb (SEC) a avertizat la randul sau investitorii, afirmand ca „majoritatea criptotoken-urilor vor esua”, indemnand investitorii sa nu actioneze pe baza emotionala (FOMO) in aceasta clasa de active.

Si…

MEME-UL ZILEI

Sa ai o zi minunata ,

Andrada

Avertisment: Newsletter-ul iBlock contine  informatii cu caracter strict educational. Tot ce scriem aici e continut pur informational si nu reprezinta sfaturi investionale.
Investitiile in criptomonede sunt investitii cu risc ridicat. Ai foarte mare grija de banii tai. Pe langa riscul ridicat asociat acestui doameniu mai exista si volatilitate foarte mare. Aceasta volatilitate te poate distruge si emotional daca nu esti obisnuit cu ea. Nu poti deveni bogat peste noapte investind in criptomonede. Inainte de a lua orice decizie investitionala este foarte important sa intelegi riscurile.

Newsletter Gratuit

Cookie-urile le folosim pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Continuând navigarea pe site înseamnă că ești de acord cu acest lucru. View more
Accept

Adaugă aici textul pentru subtitlu