Adoptia continua

Te salut,

E mijlocul saptamanii, deci o noua zi cu newsletter-ul de la iBlock.

Haide sa afli titlurile ultimelor stiri:

  • CARDURILE DE DEBIT CRYPTO IN PESTE 40 DE TARI
  • SEGA VA LANSA PRIMUL JOC PE BLOCKCHAIN
  • STATUL CARE ACCEPTA PLATA TAXELOR CU CRYPTO

CARDURILE DE DEBIT CRIPTO IN PESTE 40 DE TARI

Un parteneriat dintre exchange-ul FTX si procesatorul de plati Visa a facut posibil ca in Europa, Asia si America Latina, respectiv in peste 40 de tari sa se ofere accesul la cardurile de debit crypto.

Seful cripto de la Visa a zis:

„La Visa, credem ca monedele digitale vor avea un impact de durata asupra viitorului serviciilor financiare si al miscarii banilor. ”

Cardurile vor fi legate la contul FTX, iar utilizatorii vor putea plati pentru bunurile si serviciile lor la peste 80 de milioane de locatii din intreaga lume, cu soldurile cripto disponibile in portofelul lor.

Cardurile sunt deja disponibile in SUA.

Urmatoarea faza a lansarii acestor carduri de debit Visa cu marca FTX este asteptata in Europa pana la sfarsitul anului.

CEO FTX, Sam Bankman-Fried a spus:

„Acest card le permite utilizatorilor sa foloseasca soldurile cripto FTX 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, in siguranta si fara taxe administrative sau de procesare.”

Adam Jacobs, seful global de plati de la FXT  a adaugat si el ca prin acest parteneriat cu Visa, vede „o extindere in continuare a conexiunii dintre activele digitale si ecosistemul finciar global.”

SEGA VA LANSA PRIMUL JOC PE BLOCKCHAIN

Sega este una din cele mai mari companii japoneze de jocuri.

De curand a facut un anunt cu privirea la lansarea primului sau joc pe blockchain.

Acest proiect al lor va fi construit de o alta companie de jocuri – Double Jump Tokyo.

Vor avea la baza franciza Sangokushi Taisen. Alcatuita dintr-o serie de jocuri strategice ce le da sansa jucatorilor sa utilizeze carti virtual intr-un camp virtual.

Structura acestor tipuri de jocuri permite implementarea lor pe blockchain prin tokenizarea anumitor active si tranzactionarea cartilor.

Partea de blockchain se va realiza cu ajutorul Oasys care este sprijinita de cateva companii cu renume, precum: Jump Crypto, Sega si Bandai Namco.

Oasys isi propune sa fie scalabila, sustinand un numar mare de jucatori care sa poata folosi serviciile furnizate.

STATUL CARE ACCEPTA PLATA TAXELOR CU CRIPTO

Incepand cu 1 septembrie statul Colorado, accepta plata cu criptomonede pentru orice taxa datorata statului.

Acest lucru este rezultat din faptul ca la inceputul acestui an, Jared Polis, guvernatorul Colorado, si-a luat angajamentul de a fi pro-criptomonede.

Statele care imbratiseaza spatiul cripto si tehnologia blockchain inca de la inceput au doar de castigat, deoarece pot atrage investitori implicati in acest spatiu care doresc sa deschida afaceri; pot sa devina centre pentru comertul cripto si sa aduca venituri suplimentare dintr-un sector economic aflat in dezvoltare.

Serviciul de venituri interne – Internal Revenue Service (IRS), vede criptomoneda asemeni unei proprietati. Daca pretul criptomonedei utilizate pentru a plati taxele de stat s-a apreciat in timp ca valoare, atunci oamenii vor avea de platit un impozit anul viitor pentru aceasta apreciere.

Taxele de stat din Colorado pot fi platite in prezent prin „Cryptocurrencies Hub” al PayPal, dar nu includ si stablecoin ca mijloc de plata.

In cazul in care statele vor decide sa accepte stablecoin ca mijloc de plata, potentialul de succes al platilor cu criptomonede se va extinde in intreaga tara.

Si…🥁

MEME-UL ZILEI

Iti doresc o zi perfecta!

P.S. Aseara a avut loc workshopul “Invata eCommerce pentru a acumula Bitcoin in Bear Market”, am avut un feedback foarte bun din partea participantilor si m-am decis sa mai facem asemenea workshopuri. Am foarte multe cunostinte despre bitcoin si criptomonede pe care mi-ar placea sa le impartasesc cu voi regulat in workshopuri. Stai cu ochii pe mail, urmeaza sa anunt un nou workshop.

Newsletter Gratuit

Cookie-urile le folosim pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Continuând navigarea pe site înseamnă că ești de acord cu acest lucru. View more
Accept

Adaugă aici textul pentru subtitlu