Ti-am trimis Bitcoin-ul…

Te salut,

Aici Daniel.

Iti multumesc daca ai fost prezent la workshopul gratuit de ier.

Am avut un feedback extrem de pozitiv. Ma bucur ca ti-am fost de folos si ai inteles cum sa faci un wallet electrum.

Chiar daca nu am reusit ieri sa-ti trimit bitcoin, cu ajutorul unui membru al comunitatii care mi-a trimis toate „chitantele”, am reusit sa fac plata si cred ca daca iti verifici aplicatia „Wallet of Saoshi” o sa gasesti niste satoshi.

Daca nu ai reusit sa fi prezent la workshopuri iti las mai jos un link cu reluarile:

  1. Introducere in Finante, 31 ian 2023: https://streamyard.com/yeEpbXPUySQ0UX5j
  2. Introducere in Securitate personala, cel de ieri: https://streamyard.com/r9ysxke9x36e

Urmatorul workshop gratuit va fi marti tot la ora 19:00. Sper ca esti la fel de incantat ca si Calin (vezi poza).

Curand o sa lansam si cartea noua „Bitcoin 21 de lectii” pe care o sa o dam gratuit in limita a 500 de exemplare.

Vreau sa stii din timp ca, transportul nu este inclus in „gratuit”. Asta pentru ca se abuzeaza si vor fi comenzi „spam”, (o persoana comandand mai multe).

Cartile vor fi date: „Primul venit, Primul servit”.

Dar exista posibilitatea sa iti rezervi o carte daca ma ajuti cu ceva. O sa iti zic in urmatorul mail cu ce m-ai putea ajuta sa iti rezervi cartea gratuit.

Acum o las pe Andrada sa vedem ce ne-a pregatit. 👇
Cu multa recunostinta,
Daniel

–––––––-

Buna 😊,

Iti reamintesc ca mai sunt 16 zile pana la lansarea Airdrop-ului cu cele 500 de carti din „Bitcoin 21 de lectii” 🎉

Acum, haide sa afli penultimele noutati in acest format:

  • INTERPOL ISI PROPUNE SA ASIGURE CONTROLUL IN METAVERSE
  • MINERITUL DE BITCOIN AR PUTEA AJUTA LA CRESTEREA ENERGIEI SOLARE

Am scris penultimele, fiindca de saptamana viitoare newsletter-ul iBlock te va intampina intr-un alt format 📧

Interpol isi propune sa asigure controlul in metaverse

Spatiul cripto e in continua expansiune, iar autoritatile cauta soltuii pentru a se implica si a preveni eventualele activitati criminale ce ar putea avea loc. Astfel, Interpolul doreste sa asigure siguranta in acest spatiu si sa il controleze.

Interpolul a construit un spatiu VR in care utilizatorii pot face cursuri si au posibilitatea de a participa la intalniri virtuale. 

Jurgen Stock – secretarul general de la Interpol a spus ca Agentia Globala de politie investigheaza modul in care organizatia ar putea controla criminalitatea in metaverse si ca e important ca agentia sa nu fie lasata in urma.

In ceea ce priveste criminalitatea in metaverse, Jurgen a declarat:

„Infractorii sunt sofisticati si profesionisti in a se adapta foarte rapid la orice instrument tehnologic nou disponibil pentru a comite infractiuni. Trebuie sa raspundem la asta…uneori parlamentarii, politia si societatile noastre sunt putin in urma.”

Criminalitatile care ar putea avea loc in metaverse includ: atacul, spalarea de bani, hartuirea, santajul victimei, s.a.m.d. O mare provocare pentru Interpol, fiind identificarea a ceea ce ar mai putea constitui o criminalitate in acest spatiu, cum ar putea avea loc si cum ar putea fi gestionate si controlate.

Nina Jane Patel – co-fondatoare si sefa organizatiei de cercetare Kabuni e de parere ca:

„Ceeea ce este ilegal si daunator in lumea fizica, ar trebui sa fie ilegal si in lumea virtuala…vom fi intr-o pozitie foarte dificiala daca ne putem trata unii pe altii intr-un anumit fel in lumea virtuala, dar nu si in lumea fizica. Vom provoca o comunicare gresita in ceea ce priveste comportamentul uman acceptabil.”

Ramane de vazut cum vor avansa aceste intentii ale Interpolului.

Mineritul de Bitcoin ar putea ajuta la cresterea energiei solare

Un raport publicat de Arc Invest a dezvaluit modul prin care integrarea mineritului Bitcoin in sistemele de stocare solara ar putea imbunatati fiabilitatea si scalabilitatea retelelor.

Exista o serie de provocari a sistemelor solare, anumite cereri de energie ale unei zone pot fluctua, apar o data din natura energiei si din starea tehnologiei actuale de stocare, deoarece energia solara poate varia din pricina vremii. Stocarea pe scara larga poate fi destul de costisitoare, lucru care poate face dificila scalarea solara la sistemele mari.

Bitcoin ar putea ajuta la cresterea energiei solare. Un sistem de energie solara in care este implicat un minert BTC poate ajuta la furnizarea a peste 90% din cererea utilizatorilor finali fara a pierde din profit.

Integrarea unui miner bitcoin poate imbunatati scalabilitatea. Practic, un miner BTC „daca este incorporat intr-un sistem solar, ar putea sa absoarba orice exces de energie care apare si sa produca BTC, care pot fi apoi vandute pentru a reduce costurile sau chiar pentru a obtine profit.”

Asadar, prin acest mod orice exces de energie produs nu ar fi irosit.

Fermele de minerit Bitcoin sunt alcatuite din sute de minere, iar fiecare dintre acestea functioneaza independent.

Astfel, indiferent ca unul din ele s-ar opri, restul ar functionare in continuare fara sa fie afectate. Minere sunt usor de transportat, datorita naturii compacte si dimensiunilor reduse.

Mobilitatea, flexibilitatea si modularitatea reprezinta trei motive principale pentru care mineritul Bitcoin este potrivit pentru acest scop, ar ajutorului in cresterea energiei solare.

Si…

MEME-UL ZILEI

Sa ai o zi minunata  ,

Andrada

Avertisment: Newsletter-ul iBlock contine  informatii cu caracter strict educational. Tot ce scriem aici e continut pur informational si nu reprezinta sfaturi investionale.
Investitiile in criptomonede sunt investitii cu risc ridicat. Ai foarte mare grija de banii tai. Pe langa riscul ridicat asociat acestui doameniu mai exista si volatilitate foarte mare. Aceasta volatilitate te poate distruge si emotional daca nu esti obisnuit cu ea. Nu poti deveni bogat peste noapte investind in criptomonede. Inainte de a lua orice decizie investitionala este foarte important sa intelegi riscurile.

Newsletter Gratuit

Cookie-urile le folosim pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Continuând navigarea pe site înseamnă că ești de acord cu acest lucru. View more
Accept