Cadou de 1 iunie

Am 3 vești esențiale pentru tine:

1. Lansare de Carte: Mâine, la ora 9:00, lansăm „Ethereum Mașinăria Infinită”, o carte care-ți va schimba percepția despre această piață și oamenii din ea.

2. Reduceri de 1 iunie: Pentru a sărbătorii Ziua Copilului, îți oferim o reducere de 30% la toate cărțile noastre iBlock. Folosește codul „copilarie30” și economisește educandu-te.

Ofertă valabila doar daca ești abonat la acest newsletter, de mâine până duminică, pentru primii 100 de clienți!

3. Live cu Vlad Costea si Cristian Chifoi: Vineri, la ora 19:00, ne alăturăm forțelor cu Vlad Costea și Cristian Chifoi pentru un live unde vom dezbatere argumente pro și contra pentru Ethereum și piața cripto în general.

În cadrul acestui live, vei avea șansa de a câștiga acces gratuit la programul nostru „Primul Bitcoin” (în valoare de 300 eur) sau una dintre cele 10 exemplare ale cărții „Ethereum, Mașinăria Infinită”.

Tot ce trebuie să faci este să te numeri printre primii zece la quizul nostru special, bazat pe întrebările din cele 2 capitole pe care ți le-am oferit gratuit.

Deci, nu sta pe gânduri! Fii cu ochii pe e-mail și asigură-te că nu ratezi Reducerea si Live-ul.

Îți mulțumesc că mă urmărești,
Daniel

Newsletter Gratuit

Cookie-urile le folosim pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Continuând navigarea pe site înseamnă că ești de acord cu acest lucru. View more
Accept