400.000$ pierduti… 🤦‍♂️

Toata lumea este super incantataa… Cartile le-au ajuns. Am mai aprovizionat stocul si am decis sa mai ofer un Bonus care expira in 2 zile, vezi mai jos.

Salutare

Aici Daniel.
Dupa ce a picat piata, am primit de la George (un urmaritor foarte implicat) urmatorul mesaj audio (transcript):

“Daniel, Daniel… daca te ascultam pe tine… Ce frumoasa mai era viataaaa.

Nu pot sa zic ca sunt pe minus, dar am scos sa-mi platesc niste datorii mai am vreo 10.000 in cripto si o sa mai acumulez. (…)

Dar… E surpinzator ce se intampla, nu ma asteptam niciodata sa se duca chiar asa de jos dar acum ma astept sa se duca si mai jos.

Daaa… s-a intamplat totul exact cum ai spus tu. Efectiv, si eu m-am mirat de reactiile mele… adica s-a intamplat stii cum? La punct si virgula, gen.

Si cand stau sa ma gandesc ca am avut 400.000 si nu am scos…. Defapt, nu i-am avut niciodata, i-am avut pe hartie doar… dar asta e viata, mi-am luat-o in barba, asta ca sa fie o lectie… stii? 

Pentru data viitoare..Nu o sa mai fiu asa lacom si o sa-mi iau profit tot timpul… dar na m-am pacalit, am crezut ca sunt mai destept ca piata si mai destept ca toata lumea… Dar din ce am vazut si ce ai zis si tu, toata lumea trece prin chestia asta, asa functioneaza piata..

Dar na.. Mergem pana la capat acumlam bitcoin, poate si ether si… asta e cea mai buna metoda… 

Vezi? Tot aici ne intoarcem…dar eu sunt prezent, nu-mi pare rau mi-am invatat lectiile si contiunui sa invat in continuare, invat in fiecare zi (…)”

George, membru activ in comunitatea iBlock

George anul trecut in plin sezon de criptomonede alternative, mi-a trimis un mesaj audio pe telegram, supunandu-mi ca a facut 400.000 USD investind intr-o criptomoneda care s-a apreciat in cateva zile. 

I-am zis ca, in momentele astea poate fi invadat de lacomie si cresc sansele sa nu gandeasca limpede si sa o dea de gard rau. I-am pus mai multe intrebari ca sa ajunga la concluzia ca e smart sa vanda un procent cat mai mare din aceasta suma.

“Efectiv, si eu m-am mirat de reactiile mele…

In momentele de genu, te comporti exact ca si cum ai fi sub influrenta unei substante narcotice. Actionezi irational si dupa esti socat de ce nu ai marcat din profit sau redus din pierderi

Dupa cum observi in mesajul lui, ajunge singur la concluzia cat de importanta este educatia si pregatirea inainte de Bull Market.

Am incercat sa-l fac sa constientizeze ca aceasta crestere nu va fi la nesfarsit si cel mai probabil in vitorul apropiat ne paste un bear market. Dupa cateva luni, dupa ce pica piata drastic primesc de la el mesajul de mai sus dar audio.

Cand va veni urmatorul Bull market, daca nu te-ai pregatit, cel mai probabil vei intra in emotia colectiva de lacomie si sunt sanse mari sa ajungi ca si George. Sa pierzi sute de mii de dolari (pe hartie sau nu). 

Imagineaza-ti cate ai putea face cu 400.000 USD…

Hai sa profitam la maxim de acest Bear Market, sa nu ajungem ca George.

Ieri v-am spus ce consider eu ca ar fi smart sa facem in bear market pentru a acumula mai mult: Side hustle.

Pentru asta iti mai ofer un bonus daca achizitionezi “Cartea lui Satoshi” azi.

Bonus:“Invata eCommerce pentru a acumula Bitcoin in Bear Market” (Workshop live pe Zoom $129, $0) cu un invitat special

In acest workshop vei afla:

  • modelul de business care te ajuta sa ai un venit in plus pentru a acumula in bear market;
  • Trucuri si idei de promovare prin FB ads si TikTok ads;
  • Care sunt pasii pe care sa ii faci sa lansezi primul magazin online;

Acest bonus reduce oferta de la 3 la 2 zile ramase.

3 2 zile pana expira oferta:

  • 20% reducere cu codul “Satoshila tot pachetul Carte + Bonsuri
  • 15 % reducere la Academia StakeBorg
  • Invata eCommerce pentru a acumula Bitcoin in Bear Market (Workshop live pe zoom in valoare de $129, acum $0)

Totul la 99 79 lei + transport

Oferta expira in 2 zile.

Iti multumesc pentru incredere,

Daniel

P.S. Mesajul audio de la George il poti asculta aici.

Newsletter Gratuit

Cookie-urile le folosim pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Continuând navigarea pe site înseamnă că ești de acord cu acest lucru. View more
Accept

Adaugă aici textul pentru subtitlu