Buna 😊,

Cum a inceput ziua ta?

Haide sa afli ultimele noutati:

  • HARD FORK-UL DE LA POLYGON
  • UN NOU CARD CRIPTO-FIAT DISPONIBIL EUROPENILOR
  • CRYPTO.COM ISI REDUCE PERSONALUL

Hard Fork-ul de la Polygon

In urma cu cateva zile, Polygon a scris urmatorul tweet:

„Pregatiti-va de HARDFORK

Hark fork-ul propus pentru lantul #Polygon PoS va face upgrade cheie pe 17 ianuarie.

Aceasta este o veste buna pentru dezvoltatori si utilizatori…”

Hard fork-ul va intra in vigoare cand se va ajunge la blocul cu numarul 38.189.056, initiat fara ajutorul influentei actorilor centralizati. Misiunile lui principale sunt acelea de a rezolva problemele legate de gas fee-uri si reorganizarea lantului care afecteaza experienta utilizatorului pe Polygon PoS.

Un purtator de cuvant de la Polygon a oferit cateva informatii suplimentare despre acest eveniment:

„Hard fork-ul este codificat pentru blocul 38.189.056. Niciun actor centralizat, unic, nu il va initia. Validatorii retelei trebuie sa isi actualizeze nodurile inainte de blocul indicat…si deja au inceput sa o faca.”

87% dintre cei 15 alegatori din echipa de guvernare Polygon au votat in valoarea cresterii functiei BaseFeeChangeDen „de la 8 la 16 pentru a reduce gas fee-urile si pentru a scadea functia SprintLeght de la 64 de blocuri la 16” si pentru a putea rezolva problema reorganizarii lantului. Astfel, blocurile vor putea fi adaugate la o frecventa de 32 de secunde, comparativ cu timpul actual, de 128 de secunde.

Echipa de la Polygon adaugand:

„Schimbarea nu va afecta timpul total sau numarul de blocuri pe care le produce un validator, asa ca nu va exista nicio modificare a recompenselor in general.”

Un nou card cripto-fiat disponibil europenilor

Pe baza extinderii continue a spatiul cripto, problema decalajului dintre monedele digitale si fiat a devenit una dintre preocuparile institutiilor financiare. De aceea, exchange-ul de criptomonede Huobi si-a anuntat parteneriatul cu Solaris, furnizorul de servicii financiare europene, in care a prezentat lansarea unui card de debit cripto-fiat.

Acest program a fost aprobat de Visa si va permite utilizatorilor Huobi sa isi foloseasca activele digitale la nivel global, iar utilizatorii rezidenti in Spatiul Economic European (SEE) se vor putea bucura de acest card incepand cu al doilea trimestru al anului 2023. Tarile care fac parte din SEE sunt cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, Norvegia, Islanda si Liechtenstein.

Andrea Ramanio – directorul de strategie de la Solaris, a spus cateva cuvinte despre aceasta colaboarerea cu Huobi:

„Acesta este doar primul pas in parteneriatul nostru, in timp ce privim in perspective sa oferim mai multe optiuni de plata utilizatorilor din regiunea SEE si nu numai. Acesta nu este primul card cripto-fiat disponibil pentru rezidentii UE. In anul 2020, Binance si-a lansat propriu card cripto-fiat acreditat de Visa.”

Crypto.com isi reduce personalul

In urma cu cateva zile, Kris Marszalek – co-fondatorul si CEO-ul exchange-ului Crypto.com a declarat ca isi reduce numarul de angajati cu 20%, din princina conditiilor actuale ale pietei si pe seama recentelor evenimente care au avut loc.

Angajatii care au fost concediati si afectati de situatia respectiva, au fost contactati, sprijiniti moral si li s-au adus laude pentru aportul lor in companie, spune Kris.

Acest anunt al exchange-ului vine doar dupa cateva zile de la stirea potrivit careia Coinbase concediaza la randul sau un numar semnificativ de angajati.

Si…

MEME-UL ZILEI

Sa ai o saptamana productiva  ,

Andrada

Avertisment: Newsletter-ul iBlock contine  informatii cu caracter strict educational. Tot ce scriem aici e continut pur informational si nu reprezinta sfaturi investionale.
Investitiile in criptomonede sunt investitii cu risc ridicat. Ai foarte mare grija de banii tai. Pe langa riscul ridicat asociat acestui doameniu mai exista si volatilitate foarte mare. Aceasta volatilitate te poate distruge si emotional daca nu esti obisnuit cu ea. Nu poti deveni bogat peste noapte investind in criptomonede. Inainte de a lua orice decizie investitionala este foarte important sa intelegi riscurile.

Newsletter Gratuit

Cookie-urile le folosim pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Continuând navigarea pe site înseamnă că ești de acord cu acest lucru. View more
Accept