Tu “crezi” in WEB 3.0?

Te salut,

Sper ca ai avut un weekend minunat.😊

Te anunt ca mai ai la dispozitie 3 zile in care poti beneficia de 30% reducere cu codul “craciun30” si mai sunt doar 47 carti “Standardul Fiduciar”.

2 Motive solide sa comanzi acum, daca vrei sa iti ajunga de Craciun.🎅

Foloseste  codul craciun30 si ofera celor dragi un cadou de care sa-ti multumeasca in urmatorul Bull Market.

Acum, haide sa afli noutatile:

  • ESTE WEB 3.0 UN SCAM?
  • COINBASE LANSEAZA UN INSTRUMET DE RECUPERARE
  • BANCILE POT AVEA EXPUNERE DE PANA LA 2% IN CRIPTO
  • PAREREA LUI CHARLES HOSKINSON DESPRE XRP

Este WEB 3.0 un SCAM?

Sunt foarte multi oameni care pierd si vor pierde bani in acest domeniu, din cauza narativelor care apar datorita marketingul masiv a proiectelor cripto.

Acest video te va ajuta:

  • La final o sa aflam daca investitia in WEB 3.0, este o investitie de viitor sau nu
  • Prin aceasta analiza, imi propun cel putin sa te ajut sa nu pierzi bani cu acest narativ
  • Iti voi arata alternativa care, cel mai probabil va prinde avant si cum sa profiti de aceasta

Click pe link ca sa il vizionezi: https://youtu.be/v6d8iXQOEaM

Coinbase lanseaza un instrument de recuperare

In urma cu cateva zile, Coinbase a anuntat pe Twitter ca lanseaza un instrument de recuperare a activelor ERC-20.

„Va prezentam noul nostru instrument de recuperare a activelor ERC-20 de la Coinbase. O modalitate sigura, simpla si securizata pentru clientii nostri de a recupera aproape 4000 de tokeni ERC-20 nesuportati.”

Instrumentele respective ofera un proces simplu pas cu pas in recuperarea activelor, protejand in acelasi timp depozitul clientului. Daca te afli printe utilizatorii care au trimis din greseala oricare dintre cei aproximativ 4000 de tokeni ERC-20 la o adresa Coinbase, ai acum posibilitatea de a-ti recupera fondurile, in trecut nerecuperabile.

Ai posibilitatea de a-ti recupera fondurile trimise din greseala catre portofelul tau Coinbase sau catre orice alt portofel cu auto-custodie pe care il deti. Tot ceea ce ai nevoie in procesul de recuperare e: ID-ul tranzactiei si adresa portofelului pentru orice fonduri pierdute, „disponibila in curand pentru toti utilizatorii.”

Exchange-ul a declarat ca pentru recuperare vor fi eligibile: ERC-20, wrapped Ether, TrueUSD si stakedEther, dar se va perecepe si o taxa de 5% pentru tranzactiile care depasesc 100 de dolari.

„Instrumentul nostru de recuperare este capabil sa mute activele neacceptate direct de la adresa dumneavoastra de intrare in portofelul cu auto-custodie, fara a expune cheile private in niciun moment.”

„Am facut acest lucru…pentru a trimite fondurile direct de la adresa dumneavoastra de intrare, fara a procesa fondurile prin infrastructura centralizata a exchange-ului nostru.”

Bancile pot avea expunere de pana la 2% in cripto

Potrivit unui anunt oficial din 16 decembrie, Grupul guvernantilor si sefilor de supraveghere a bancilor centrale a stabilit un standard global in ceea ce priveste expunerea bancilor la activele cripto. Acest standard va fi implementat la 1 ianuarie 2025, iar limita stabilita pentru rezervele cripto pe care le pot detine bancile este de 2%.

Acest anunt subliniaza ca expunerea directa a sistemului bancar global la activele digitale ramane intr-o oarecare masura scazuta, insa evolutiile recente au evidentiat importanta implementari unui astfel de standard pentru a reduce riscurile.

„Criptoactivele si monedele stabile nesuportate cu mecanisme de stabilizare ineficiente vor fi supuse unui tratament prudential conservator. Standardul va oferi un cadru de reglementare global robust si prudent pentru expunerile bancilor la nivel international la criptoactive, care promoveaza inovatia responsabila, pastrand in acelasi timp stabilitatea financiara.”

Pablo Hernandez de Cos, guvernatorul bancii Spaniole si presedintele Comitetului de la Basel a adaugat cateva cuvinte despre acest anunt:

„Standardul Comitetului privind criptoactivele este un alt exemplu al angajamentului, dorintei si capacitatii noastre de a actiona intr-un mod coordonat la nivel global pentru a atenua riscurile emergente de stabilitate financiara. Programul de lucru al Comitetului pentru 2023-2024, urmareste sa consolideze si mai mult reglementarea, supravegherea si practicile bancilor din intreaga lume.”

Parerea lui Charles Hoskinson despre XRP

Anumite reactii ale lui Charles incadrate intr-un video incarcat pe Twitter dau de inteles ca relatia sa cu proiectul XRP se incheie, afirmand ca „nu este dispus sa lucreze cu o companie care nu aduce valoare tehnologica sau de parteneriat.”

Dupa cateva comentarii in ceea ce privesc problemele pe care le-a avut cu proiectul si comunitatea XRP, Charles a fost chemat la o conferinta, insa nu s-a prezentat din cauza unor insulte de pe Twitter.

Good Morning Crypto:

„Acest discurs este asemanator cu afirmarea ca nu va mai merge niciodata la o conferinta in care dezvoltatorii #Bitcoin sunt si ei invitati, deoarece unii detinatori l-au insultat pe Twitter.”

Charles Hoskinson:

„Nu are rost sa inviti toxicitatea in viata ta. Este abuziv si inutil. Chiar si atunci cand o spun acum, exista meme batjocoritoare pentru copii. Viata este prea scurta. Treci mai departe si decupeaza-l. XRP nu ofera niciun parteneriat sau valoare tehnologica. Comunitatea este toxica si meschina. Pot trai si fara acestia.”

Postarea lui Charles a starnit o serie de reactii, de la cele pozitive pana la cele negative, unii dintre ei s-au grabit sa apere XPR si comunitatea din spate, printre ei numarandu-se chiar si detinatori de Cardano. Acestia tind sa detina atat ADA, cat si XRP.

„Charles Hoskinson nu stie ca majoritatea detinatorilor de ADA, detin si XRP, ca mine.”

Si…🥁

MEME-UL ZILEI

Iti multumesc pentru atentia ta.

P.S. Reminder: Foloseste  codul “craciun30” si ofera celor dragi un cadou de care sa-ti multumeasca in urmatorul Bull Market.

Newsletter Gratuit

Cookie-urile le folosim pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Continuând navigarea pe site înseamnă că ești de acord cu acest lucru. View more
Accept

Adaugă aici textul pentru subtitlu