Te salut!

Inainte de a incepe acest mail, urez un La multi ani cu bucurii, realizari si sanatate! 🥳 tuturor celor care  poarta numele de Andrei, Andreea sau derivatele lor 😊

Acum, haide sa afli noutatile:

  • E PRIMUL BEAR MARKET PENTRU TINE?
  • BINANCE MUTA CANTITATI MARI DE CRIPTOMONEDE CA DOVADA A REZERVELOR
  • BLOCKFI A INTRAT IN FALIMENT

E primul Bear market pentru tine?

Uite cateva sfaturi de la Michel Saylor, daca e primul Bear market pentru tine.

„Cand vine vorba de Bitcoin trebuie sa iei o perspectiva de timp indelungata.”

„Daca cumperi bitcoin si ai un orizont de timp mai mic de patru ani, doar speculezi. Si o data ce ai un orizont de timp de peste patru ani, atunci lucrul evident este Dollar cost averaging.” – a spus Saylor.

Reducerea expunerii la volatilitate si mentinerea unei investitii pentru un timp indelungat este obtinuta prin Dollar cost averaging (DCA).

Saylor a relatat:

„Cumparati activul pe care doriti sa il detineti timp de un deceniu sau mai mult, care este depozitul de valoare pe termen lung.”

Michel Saylor compara pretul de la bitcoin cu cel al unei case, spunand in gluma ca proprietarii de case nu verifica pretul caselor in momentul in care sunt beti la o petrecere, asa ca tu de ce sa verifici pretul bitcoin in aceste momente de scadere?

Sfatul sau este sa eviti aceea stare de anxietate pe care ti-o poate provoca. A mai sugerat de asemenea, sa iti iei in custodie bitcoin-ul, pentru ca in oricare alta zi un alt exchange poate sa dispara cu fondurile clientiilor. In plus luarea in custodie reprezinta singura modalitate de a-ti asigura proprietatea care nu poate fi confiscata.

Binance muta cantitati mari de criptomonede ca dovada a rezervelor

Whale Alert a raportat in data de 28 noiembrie ca Binance a trimis 127.351 de bitcoin, catre un portofel necunoscut. Conform datelor, tranzactia s-a efectuat la ora 10:00 UTC avand un cost de doar 0,000026 BTC, respectiv 0,42 USD.

Aceasta tranzactie a declansat in randul comunitatii sentimente de frica, indoiala si incertitudine. CZ pentru a-i linisti pe utilizatori a spus pe Twitter ca tranzactia in cauza a facut parte din procesul de audit PoR al Binance.

„Aceasta face parte din Auditul Dovada Rezervelor. Auditorul ne cere sa ne trimitem o anumita suma pentru a arata ca putem controla portofelul. Iar restul merge la o adresa de schimbare, care este o noua adresa…Ignorati FUD!”

Tot pe Twitter a spus ca vor mai face astfel de transferuri in orele/zilele viitoare, unele nedeclansand o alarma ca in acest caz si ca i-ar placea ca utilizatorul Whale Alert sa fie „mai inteligent in ceea ce priveste raportarea sa.”

BlockFi a intrat in faliment

In urma prabusirii FTX, se pare ca BlockFi a fost extrem de afectat si nu a durat foarte mult timp pana cand aceasta sa intre in faliment.

Platofrma de imprumuturi are foarte multi creditori, peste 100.000 si datorii care sunt estimate intre 1-10 miliarde de dolari. In prezent compania detine in numerar – 256,9 milioane de dolari.

In data de 28 noiembrie BlockFi a scris pe Twitter:

„Actionarea in cel mai bun interes al clientilor nostri este obiectivul nostru principal si continua sa ne ghideze drumul inainte. Capitolul 11 este un proces transparent si vom continua sa comunicam cu clientii nostri pentru a ne asigura ca au auzit direct de la noi.”

Din nefericire acest faliment ar putea aduce si o concediere semnificativa din personalul companiei.

Si… 🥁

MEME-UL ZILEI

Sa ai o mini vacanta placuta, daca ai liber zilele acestea sau spor la lucru, daca vei lucra 😊

Newsletter Gratuit

Cookie-urile le folosim pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Continuând navigarea pe site înseamnă că ești de acord cu acest lucru. View more
Accept