Salutare,

E vineri, o noua zi cu noutati iBlock.

Inainte de a incepe, vreau sa iti multumim ca esti alaturi de noi si ne citesti saptamanal!  

Te rog sa nu uiti… De azi incepe campania Black Friday iBlock:

⚠️ 40% reducere la toate cartile de pe https://iblock.ro. 
🎁 Foloseste codul “iblock40”.

Ai cea mai mare reducere din istoria iBlock.ro, pentru ca faci parte din aceasta comunitate.

Campania se va opri imediat ce stocul a fost epuizat. Te tin la curent cu cate carti au mai ramas.

Ai cel mai mare avantaj. Cei care nu sunt in comunitate beneficiaza de o reducere mai mica, 30%. Profita si ia-ti cat mai multe carti la 40% reducere! 🥳🥳🥳🥳

Haide sa afli noutatile:

  • BYBIT ELIBEREAZA DOVADA ADRESELOR DIN PORTOFEL
  • GENESIS ISI SUSPENDA RETRAGERILE
  • TRUST WALLET ANUNTA EXTENSIA PENTRU BROWSER

Bybit elibereaza dovada fondurilor din portofel

In urma prabusirii FTX, tot mai multe exchange-uri doresc sa prezinte dovada rezervelor. Pe baza solicitarilor si pentru o mai mare transparenta, Bybit s-a vazut nevoit sa elibereze public in data de 16 noiembrie dovada rezervelor din portofel.

Intr-un comunicat de presa, Bybit a enumerat adresele si pare sa detina peste 1 milion de dolari in BTC, USDT, ETH si USDC. Platforma Nansen, a produs la randul ei un document care sa includa portofelele exchange-ului Bybit si a aratat ca peste 1 miliard de dolari din active sunt in BTC. Compania a sustinut ca activele in cauza reprezinta 85% din totalul criptomonedei detinuta pe exchange.

Ben Zhou, Co-Founder si CEO Bybit intr-un fir pornit pe Twitter a scris:

„Dezvaluirea portofelelor de active pentru utilizatorii principali Bybit (excluzand alte active si portofelele neconsolidate sunt prea multe pentru a fi enumerate ~+20%). Aproximativ 1,9 miliarde de dolari. Bybit lucreaza si la solutii POR…”

Exchange-ul nu a eliberat inca dovada rezervelor, ei au transmis doar adresele portofelului care reprezinta o conditie necesara in crearea dovezi de rezerva, evident daca vor dori sa faca acest lucru.

Ben, afirma ca Bybit se va angaja sa ofere o transparenta in viitor, adaugand:

„Credem ca exchange-urile trebuie sa fie proactive in crearea unui nou tip de transparenta.”

„Trebuie sa imbunatatim toate modelele financiare pentru a livra promisiunea tehnologiei blockchain, care ofera informatii in timp real, instantaneu si verificabile despre activele si pasivele detinute de toti actorii din spatiu – si asta este ceea ce suntem hotarati sa oferim.”

Genesis isi suspenda retragerile

Pe baza impactului pe care l-a avut FTX asupra pietei, Genesis, una din cele mai mari platforme de imprumut cripto, a luat decizia de a suspenda retragerile. Transmitand urmatorul lucru:

„In consultare cu consilierii nostri financiari, am luat decizia dificila de a suspenda temporar retragerile si initierile de imprumuturi in activitatea de creditare.”

Cu cateva zile inainte de acest anunt, compania a impartasit pe Twitter faptul ca nu ar fi fost afectata de falimentul FTX, avand putine investitii acolo.

Dintr-un raport financiar am aflat ca Genesis are imprumuturi active care insumeaza un total de 2,8 miliarde de dolari la sfarsitul celui de-al treilea trimestru al acestui an. Cu toate acestea, compania face parte din Digital Currency Group care detine si Grayscale si care are cele mai mari detineri de BTC si ETH conform datelor publicate, Grayscale are 630.000 de BTC si 3.0500.000 ETH.

Trust Wallet anunta extensia pentru browser

Printr-un anunt facut pe Twitter Trust Wallet se va integra cu Binance Pay si Coinbase Pay permitand utilizatorilor sa trimita, sa primeasca si sa stocheze cripto in toate lanturile EVM si Solana.

„#TrustWalletExtenstion, #Binance Pay si #Coinbase Pay toate intr-o saptamana…si inca nu am terminat.”

Un utilizator de pe Twitter i-a intrebat ce vor face in legatura cu securitatea deblocarii, iar raspunsul lor a fost: „acceptam si deblocarea faciala.”

In ciuda ultimelor evenimente care au avut loc in piata, Trust Wallet inainteaza si castiga amploare. In doar o saptamana compania a lansat extensia de browser, colaborand cu Binance Pay si Coinbase Pay ai caror utilizatori isi pot transfera direct fondurile intr-un cont Trust Wallet.

Extensia aduce cu ea: suport pentru portofel multiplu, pentru portofel hardware, suport NFT, furnizori fiat on-ramp si integrari blockchain non-EVM.

In data de 16 noiembrie, printr-un tweet, Binance a anuntat lansarea integrarii Trust Wallet a Binance Pay. Utilizatorii Binance, nu vor mai fi nevoiti sa introduca sau sa scaneze o adresa de portofel, avand acum portofel de incredere regasit printre optiunile de retragere directa. In momentul de fata versiunea este disponibila pe Android, curand va fi disponibila si pe IOS.

„#Binance Pay este acum integrat cu @TrustWallet! Prin intermediul aplicatiei Trust Wallet, utilizatorii vor putea transfera fara probleme criptomonedele intr-un portofel cu custodie personala.”

De aceeasi integrare se va bucura si Coinbase Pay.

Si…🥁

MEME-UL ZILEI

Un weekend minunat si spor la cumparaturi!🛒

P.S. Reducerea de 40% este in limita stocului disponibil. Asa ca grabeste-te. https://iblock.ro, cupon „iBlock40”.

Newsletter Gratuit

Cookie-urile le folosim pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Continuând navigarea pe site înseamnă că ești de acord cu acest lucru. View more
Accept