2 cele mai bune investitii acum

Lansarea Cartii lui Satoshii este o completa nebunie, mai avem putin si terminam primul tiraj. Cei de la StakeBorg ne-au contactat pentru a va oferi un bonus celor care comandati in urmatoarele 4 zile. Detalii mai jos.


Te salut, Daniel aici.

In 2018 dupa ce a cazut piata cripto singurul lucru pe care il regret ca nu l-am facut este investitia de timp in activitati care aduc un cash-flow si mai mare.

Am investit in schimb, cam tot timpul liber in educatie si experimente cripto. Care, in bear market nu mi-au adus un venit ci mai multa experienta.

Daca piata cripto este un “zero sum” game, adica, pe termen scurt ca tu sa castigi trebuie altcineva sa piarda, in bear market acest lucru este si mai accentuat. Daca nu exista noi oameni care intra in piata care sunt incepatori nu ai de la cine castiga bani. Pe asta se bazeaza toata aceasta piata.

Cei vechi cu experienta iau banii celor noi fara experienta.

In bear market sansele sa faci bani activ din aceasta piata sunt mult mai mici.

De asta e important sa investim in ceva care aduce bani din afara pietei cripto dar in aceelasi timp sa continam sa ne educam despre cripto si sa acumulam.

O idee buna ar fi sa incepi un side-hustle. Asta e mult mai smart decat sa stam si sa incercam sa facem “daily” trading sau sa cautam cripto jams in bear market.

Piata e in cadere. Suntem in momente destul de grele mai ales daca ai intrat anul trecut in cripto.

Din punctul meu de vedere, in aceasta perioada cele mai bune investitii sunt:

 1. Activitati care aduc Cash Flow aditional (side hustle)
 2. Educatie

Activitati care aduc Cash Flow aditional

Cand vine vorba de “side-hustle” gandeste-te ce ai putea face in plus pe langa job, ca sa ai un surplus de venit pe care sa il acumulezi si sa il investesti in acest bear market.

La nivel de mind-set, sa stii ca in aceasta lume banii sunt in abundenta, trebuie doar sa gasesti ce ti se potriveste tie pentru a oferii valoare in schimbul lor.

Cateva idei de side-hustle care sper sa te inspire:

 1. Uber/Bolt
 2. Livrator de mancare (Glovo, Bolt etc)
 3. Fotograf la evnimente
 4. Crearea de cursuri din domeniul tau de specialitate si puse pe Udemy
 5. Devino Transcriptionist – Un transciptionist este persoana care asculta un fisier audio si transcrie ce aude. Sunt site-uri ca https://www.rev.com unde poti face asta
 6. Devino Tester – Companii ca si https://www.usertesting.com, https://www.analysia.com, https://www.trymyui.com platesc oameni sa testeze siteuri si aplicatii
 7. Servicii creative (scris/copywriting, design, research, design) pe care le poti vinde pe site-uri ca si fiver.com
 8. Servicii de social media – stiu ca e un trend cu asta dar, chiar functioneaza. Eu de exemplu platesc pe cineva care posteaza pe twitter, pentru ca nu am suficient timp
 9. eCommerce – Cauta produse creative, creaza un site cu shopify, pune produsele pe site (nu trebuie sa ai stoc), incepe cu cateva reclame ticktok (ca sunt ieftine), si daca vezi ca se vand, comanda produsele din china de pe alibaba. Dupa gaseste o nisa si incepe sa vinzi produse de calitate pe nisa respectiva.

Astea sunt cateva idei la care m-am gandit acum.

Nu uita e mai smart sa ai un side-hustle decat sa faci “daily” traiding, gem finding etc.. la final sunt sanse sa dezvolti un business real.

Educatia

Acum ca e bear market nu mai e nebunia ce a fost care sa te influneteze sa vrei totul acum. Nu mai exista FOMO si iti ofera o gandire mai limpede si timp sa analizezi ce ai facut bine si ce nu.

Tot in aceasta perioada intelegerea mai profunda a acestei piete te va ajuta sa iei decizii bune pentru urmatorul ciclu. Aici intervenim noi si alti colegi din industrie care ne propunem sa te ajutam sa te educi.

Cartile sunt cel mai real mod de educare, clipurile de pe youtube nu sunt educatie ci enterteinment si de multe ori propaganda.

De asta am facut un parteneriat cu cei de la stakeborg.com.

Cei care cumpara in aceasta staptamana “Cartea lui satoshi” cu codul de reducere de 20% “satoshi” o sa primeasca un cupon de reducere de 15% pentru cursul de Blockchain creat de StakeBorg.

Deci daca comanzi acum, pe langa reducerea de 20% a cartii vei primi o reducere de 15% la StakeBorkg Academy ca si bonus.

4 zile ramase: reducerea 20% “satoshi” + Bonus: Cupon 15% reducere la Blockchain Academy – StakeBorg

Cei care ati comandat deja, puteti cere cuponul de reducere pe adresa de mail: office@iblock.ro.

Va multumesc pentru incredere,

Daniel

Newsletter Gratuit

Cookie-urile le folosim pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Continuând navigarea pe site înseamnă că ești de acord cu acest lucru. View more
Accept

Adaugă aici textul pentru subtitlu